Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

A Hallgatói Fórum válasza az EHÖK nyilatkozatára

2012. február 15. 23:24

Felszólítjuk az EHÖK képviselőit a tényeknek nem megfelelő és rágalmazó nyilatkozat visszavonására.

2012. február 15. 23:24
Hallgatói Hálózat
hallgatoihalozat

Mi, a Hallgatói Fórum résztvevői megdöbbenéssel fogadtuk és visszautasítjuk az EHÖK 2012. február 15-i nyilatkozatát.

Először is:

Sem oktatási, sem tudományos tevékenységet nem zavartunk meg. Az általunk igénybe vett teremben fórumunk idején ugyanis sem oktatási, sem tudományos tevékenység nem zajlott.

Másodszor:

A Hallgatói Fórum résztvevői semmiképp nem tekinthetők illetékteleneknek: mi mint az egyetem polgárai, diákok és oktatók, valamint az egyetem reménybeli polgárai, végzős gimnazisták vagyunk jelen a rendezvényen.

Harmadszor:

Véleményünk kifejezése nem sértett társadalmi normákat, sőt fórumunk kezdetével egy időben delegátust küldtünk az intézmény dékánjához, aki szóbeli engedélyt adott a rendezvény folytatására.

Negyedszer:

Kikérjük magunknak, hogy az EHÖK képviselői kisajátítsák maguknak az egyetemi hallgatók demokratikus képviseletének jogát és döbbenten tapasztaljuk, hogy az EHÖK nem a hallgatók érdekeit helyezi előtérbe.

Végül:

Felszólítjuk az EHÖK képviselőit a tényeknek nem megfelelő és rágalmazó nyilatkozat visszavonására. Miután ezt megtették, őket is szívesen látjuk sorainkban, mint valamennyi, a felsőoktatás sorsáért aggódó polgárt.

A Fórum résztvevői

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2012. február 16. 08:59
Remekül megfogalmaztad: "Ők demokratáknak vallják magukat és arrogánsan elutasítanak minden olyan kezdeményezést, ami eltér az övékétől." Ez a felfuvalkodott társaság az igazság egyedüli letéteményesének képzeli magát? Nekik demokrati, a többinek kuss? Ők lennének a jövő "Haladó Értelmisége"?
drieno
2012. február 16. 08:55
ez egy vicc, a hallgatói önkormányzat se rajongott a tervezetért, számos módosítást javasoltak, tüntettek is, de nem így ,hanem rendesen! ráadásul a hallgatói önkormányzatot a hallgatók választják, tehát nyilván demokratikusabb szervezet, mint egy senki által nem választott heccbrigád, amelyik még a tanulmányiak folytatásában is akadályozza a valódi hallgatókat remélem, a rendőrség végre teszi a dolgát, az nem járja, hogy mindenféle önjelölt tüntetőspecialisták egyszerűen középületeket foglaljanak el
OmegaMale
2012. február 16. 08:35
"Felszólítjuk az EHÖK képviselőit a tényeknek nem megfelelő és rágalmazó nyilatkozat visszavonására. Miután ezt megtették, őket is szívesen látjuk sorainkban, mint valamennyi, a felsőoktatás sorsáért aggódó polgárt." Felszólítjuk a szabadságharcos baromarcokat, hogy 1224 km/h-s sebességgel húzzanak vissza tanulni. A hangrobbanáson kívül semmit ne halljak.
HSL
2012. február 16. 05:50
ki a fasz az a EHÖK? Eggyütt Hantáznak Övéik Kárára?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!