Rárontás

2012. január 23. 14:33

Orbán elkergetheti az IMF-et, majd öntudatosan visszahívhatja; csinálhat bármit, aki magyar, vele tart, vigyen bár az út a pokolba vagy a magasabb benzinár felé.

2012. január 23. 14:33
Tóth Ákos
Tóth Ákos
NOL

Ha esetleg mégiscsak fölvillant volna valakinek, hogy a kormány politikája melletti békemenet kissé megkésett, akkor az odazúduló tömeg nem értelmezhető másként, mint hogy nem is a politikája, sokkal inkább Orbán Viktor mellett állnak ki az emberek. Orbán elkergetheti az IMF-et, majd öntudatosan visszahívhatja; csinálhat bármit, aki magyar, vele tart, vigyen bár az út a pokolba vagy a magasabb benzinár felé.

Ez rémisztő persze, mint ahogy az is, hogy lasszóval kergetik a tudósokat, akiknek azt kellene föltárniuk, Schmitt Pál a kétszázvalahány oldalas doktori disszertációjának vajon hány oldalát nem lopta valahonnan. Akárhonnan vizsgáljuk is azt, hogy miért nem akar önként senki szerepet vállalni ebben a feladatban, csak nyugtalanságra okot adó eredményre juthatunk. Van olyan olvasat, hogy egyetlen tudós sem akar részt venni egy olyan vizsgálatban, amely eleve azzal a céllal indul, hogy Schmitt Pált fölmentse, ami örvendezésre adhatna okot a tudóstársadalom morális tartására vonatkozóan, de ennek ellenére is fölvetne erkölcsi kérdéseket. Azt pedig, hogy talán csak a forrásmunkák feltüntetése tekinthető dr. Schmitt önálló szellemi alkotásának, senkinek sincs kedve kimondani, mert még tudományos pályafutása megtorpanna.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2012. január 24. 04:01
rozsdaarcu balfaszkám...ti baszogassátok egymást ott a nol-on és blogterében. Foglalkozzatok egymással abban a stilusban. Olvassátok.....DDDDDD http://paluster.nolblog.hu/archives/2012/01/23/Egy_cikk_apropjn/
Vizigót
2012. január 23. 22:50
2014 tavaszától újabb 4 év frusztrált szenvedést kívánok neked szarházi.
Tikva
2012. január 23. 19:31
"Tótágas", és ez neked ugye nagyon fáj..hogy van egy erősődő nemzeti öntudat...mi a frásznak van rajtad az a szemüveg,ha nem látsz vele,vagy a súlyodért fizetnek ?
oroszlán
2012. január 23. 18:12
A szerző csak egy egyszerü kérdést tett felés ahelyett, hogy arra válaszolnátok elkezdtek idiotázni st. vajon akkor ki is az idiota, na ezen is el lehetne gondolkozni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!