Mi a bajom Bajnai Gordonnal?

2012. január 17. 12:27

Egyáltalán nem értem, hogy mit akar, milyen szerepben és hogyan, és ettől az a gyanúm támad, hogy maga sem tudja, mi is tulajdonképpen a pozíciója.

2012. január 17. 12:27
Szőllőssy Balázs
Fent és Lent

„Nekem elméletileg semmi bajom nincs a válságkezelő politikával, de hogy Bajnai nem pártatlan, abban tutibiztos vagyok. Igen határozott és számomra is nagyon szimpatikus elképzeléseket vázolt fel hosszú blogbejegyzésében, melyben bejelentkezett... ööö... mire is? Vagy most akkor bejelentkezett? Vagy nem? Vagy felajánlkozott valamire? Mire? Részt venne kormányzásban? És ha igen, akkor izé milyen kormányban is venne részt? Szakértőiben?

Ez a bajom Bajnai Gordonnal. Egyáltalán nem értem, hogy mit akar (ja ja, mielőbbi kormányváltást, de hogy ő személyesen), milyen szerepben és hogyan, és ettől az a gyanúm támad, hogy maga sem tudja, mi is tulajdonképpen a pozíciója. Mindenesetre hazájáról felelősen gondolkodó közéleti személyiség nem tart bizonytalanságban a saját szerepét illetően senkit, és főleg nem egy olyan ellenzéket, amelyik még maga sem döntötte el, hogy össze tud-e fogni, vagy sem. Semmilyen kontextusban nem mondja azt, hogy »még nem döntöttem el«, mert ismeri az újságírókat. Ha rosszindulatú lennék, azt gondolnám, hogy ez valami indirekt zsarolásféle, de ennyire csak nem nárcisztikus a mi jóképű Bajnai Gordonunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2012. január 18. 11:46
A libás köztörvényes bűnöző, becsapta, és ellopta több ezer ember pénzét. Ilyen embert talált fletó utódjának. Ezek után aki továbbra is futtatni akarja, arra érvényes a mondás "madarat tolláról, embert barátjáról lehet megismerni".
Senye Péter
2012. január 18. 09:15
Bajnai Gordon jó szürke eminenciása lehet a (bal)liberális oldalnak, de vezető politikussághoz más is kell.
krisztoforo48
2012. január 18. 06:50
Ő lenne a Kuka!
imres
2012. január 18. 05:56
"Egyáltalán nem értem, hogy mit akar, milyen szerepben és hogyan, és ettől az a gyanúm támad, hogy maga sem tudja, mi is tulajdonképpen a pozíciója." Nem az a lényeg, hogy mit akar Bajnai Gordon. Sokkal fontosabb, hogy kitalálói milyen szerepet szánnak neki. A magyar politikában sok még a bizonytalansági tényező, így bizonyos fokig érthető a titkolózás. A gond az, hogy a magyar baloldal folyamatosan sunyít a rendszerváltás óta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!