Drága CBA! „Nemtelen vádak”? „Mocskolódó hangnem”?

2012. január 27. 12:13

Nem írtunk hiába: a CBA reagált írói munkásságunkra. Ebben a formában kár volt.

2012. január 27. 12:13
Seres László
Seres László
Hírszerző

„Ugye önök sem szeretnének az újságírókkal suttyomban tárgyaló hírbe keveredni? Na azért. A találkozás feltétele csupán annyi, hogy válaszoljanak majd néhány, az elmúlt hónapokban felgyülemlett kérdésre:

– Több lap szerint a CBA nyilvánosan támogatta a Fidesz kampányát, Mihancsik Zsófiának ugyanakkor cáfolták, hogy »többszáz millió« forinttal. Akkor legyen az is nyilvános: pontosan mennyivel, Baldauf úr? És mennyibe került önöknek az elhíresült Ítéletidős óriásplakát-kampány?

– Összefüggésben áll-e a Fidesz-kormány némely, önöknek egyértelműen kedvező gazdasági döntése (az önök szerint »igazságos« különadók, plázastop, Erzsébet-utalvány ügye) ezzel a kampánytámogatással? Az MSZP-vel kapcsolatban ugye korábban sérelmezték, hogy nem oszták azt az attitűdöt, mely szerint »mi magyarok vagyunk és ezzel, én azt gondolom, kutya kötelességünk a magyar gazdasági szereplőket előnyhöz juttatni és szerepet adni nekik.« (...)

– Baldauf úr: miért szerepel a neve a Gój Motorosok támogatói között? Ne értse félre, nincs bajom a gójokkal, néhány jó barátom gój, csak úgy kérdem, hogy van-e ennek valami speciális oka. Ja, a motorosokkal sincs bajom.

Úgyhogy ha készen állnak, én és a kollégáim megyünk. Addig is maradok kényszerű, hűséges vásárlójuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2012. január 28. 14:07
Aki le akar menni kutyába, annak szeretettel ajánlom a figyelmébe az egyik főmocskolódó blogját ahol ez már téma volt: http://maria.blog.hu/2012/01/24/agymosas_a_cba_ban
kalasnyikov
2012. január 28. 05:35
pecsfirkász, ilyen jól állsz anyagilag?????DDDDDD Ideje már alaposan lefosztani benneteket .
Plagizátor terminátor
2012. január 27. 22:25
Ez igaz. De attól, hogy te az vagy, már igen.
Plagizátor terminátor
2012. január 27. 22:14
Én nem vagyok sem zug, sem firkász, mégis undorítónak találom, amit a CBA-nevű hulladékforgalmazó művel(t).Ha te nem, bendix, az téged,meg a gondolkodásmódodat minősít(i).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!