Ötven ok

2012. január 08. 15:41

... amiért Orbánnak le kell mondania.

2012. január 08. 15:41
Sebők János
Hírszerző

„1. Ön a jelenlegi politikai-gazdasági-pénzügyi helyzetben immár alkalmatlannak tűnik az ország vezetésére, szemlátomást nem érti, ami itthon és a világban történik.

2. Az Ön vezetésével megalakult, s változatlan összetételben regnáló bóvli-kormány időközben bóvlivá züllesztette az országot is.

3. Ön nemcsak itthon, de a térségben is rekord szintre növelte az államadósságot a magánnyugdíj pénztáraktól elvett pénzek ellenére.

4. Ön a hatalomra kerülése óta – Unió ellenes álláspontot képviselve, a demokratikus alapintézményeket és jogokat kiiktatva illetve felszámolva – konfrontálódott a világ számos országának politikai vezetőjével, és a hatalmi központok egyikében sem szívesen látott vendég.

5. Az Ön által meghirdetett szabadságharc eredményeként a magyar kormányzat éles konfliktusba került a világ legbefolyásosabb politikai, üzleti, pénzügyi köreivel.

6. Önt a külföldi sajtó Chavezhez, Lukasenkohoz, a Ducehez és más diktátorokhoz hasonlítja, nemrégen pedig az egyik legtekintélyesebb francia napilap egyenesen Hitlerre emlékeztető figuraként ábrázolta.

7. Az Ön megoldásait, unortodox programját a legtekintélyesebb szakértők, a tudomány elismert képviselői tartják teljes képtelenségnek. 

8. Az Ön javaslatára a Magyar Köztársaság élére egy olyan, erre a feladatra teljességgel alkalmatlan személyt választottak meg, aki időközben itthon és külföldön is köznevetség tárgyává vált.

9. Ön a hazai és nemzetközi bírálatok ellenére továbbra is ragaszkodik a kulcstárcák élén a feladatukra alkalmatlan embereihez, s a politikai-gazdasági kudarcok ellenére sem hajt végre kormányátalakítást.

10. Ön a gazdasági válság idején egy strómant nevez ki nemzeti fejlesztési miniszternek, és továbbra is helyén hagyja fantaszta gazdasági miniszterét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. január 09. 09:56
János, írhatnál 150-et is, nincs az a mennyiség aminél ez a jóerkölcsös elengedné a székét...
hátakkor
2012. január 09. 07:24
A választások előtt kellet volna vitézkedniük a "demokratikus" sebőkjánosoknak..
Soma
2012. január 09. 00:06
Ötven az kevés! Majd akkor olvasom el, ha legalább ötszázat izzadnak ki magukból. Én mondok még egy párat! Ezek miatt főleg "monnyon le"! Nem szivárványos. Nagy családja van. Nagy politikai tapasztalata van. Soha nem pocskondiázza a politikai ellenfelét. Ami végképp tűrhetetlen: Egyre népszerűbb lesz Európa államaiban.
tevevanegypupu
2012. január 08. 18:57
Lemondana es ki lenne a kovetkezo miniszterelnok? Vona Gabor? mert hogy a maga oldalan levok kozul senkit nem valasztananak meg az fix. Budapesten parezer embernek nem tetszik a kormany, teleharsogjak vele - a magukfajtak segitsegevel - a vilagot, ahol (mivel naluk van a penz) hajlandoak is elvtelenul karogni egy sort. Ez nem a magyar kormanyt hanem a felberelt ujsagirokat es politikusokat minositi. De egyet nem ertek: ha ennyire felnek, a boruket, a penzuket, miert maradnak itt? Szeles a vilag, lehet menni Amerikaba, Franciaorszagba, Kanadaba..tart karokkal, munkavallalasi engedellyel es ingyen ebeddel varjak maukat.((:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!