Levél unokaöcsémnek, Schiffer Andrásnak

2012. január 11. 08:27

Riadtan szemlélem fóbiás Gyurcsány-gyűlöletedet, és meghökkenten kaptam fel fejem az első Jobbikkal való összefogásra utaló LMP-s megjegyzésre.

2012. január 11. 08:27
Schiffer Anna
Galamus

„Bár nem vagyok MSZP-szimpatizáns, ezzel együtt riadtan szemlélem fóbiás Gyurcsány-gyűlöletedet, és meghökkenten kaptam fel fejem az első Jobbikkal való összefogásra utaló LMP-s megjegyzésre. Ugyancsak megdöbbenve látom azokat a parlamenti képeket, ahol magadba feledkezve, széles mosollyal az arcodon kvaterkázol jobbikos politikusokkal.

A médiában sok elmarasztaló véleményt olvasni tevékenységedről. Nem ártana figyelni ezekre! Főleg azért, mert amúgy joggal bírált politizálásod forrását családi kötődésre vezetik vissza.

Na, ez az, ami miatt szólnom kell! Sem dédapád, sem nagyapád soha nem értett egyet szélsőséges politikai véleményekkel, soha, semmilyen körülmények között sem lettek volna hajlandók jobboldali szélsőségesekkel együttműködni. Meggyőződéses baloldaliak voltak, és tisztességes meggyőződésük okozta a szélsőséges baloldaliak, de inkább a baloldali eszméket megcsúfoló politikai bűnözők általi meghurcolásukat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vendéen
2012. január 11. 14:09
Szakasits, mint mérsékelt, aha... Az ilyen családon belüli nyílt levelek az érzelmi zsarolással egyenlők, tisztességes esetben az ilyet magánbeszélgetéssel oldják meg.
makler
2012. január 11. 13:50
Szegény Schiffer András, ilyen pedigrét. Én a helyében nemcsak a facebookos ismerőseim közül törölném Nusikát, de egy nyílt válaszlevélben elhatárolódnék tőle. Ő meg csak menjen Fletóhoz és lépjen be pártjába, ahová való! Végre próbál valaki korrekt lenne, a családja meg lehúzná az ingoványba.
duzur
2012. január 11. 12:59
Szerintem arról van szó, hogy a Jobbik több mindenre rájött a közelmúltban: 1.) Minden szabadságharc és függetlenségi jelszó becsödöl a benzinkutaknál... Vagyis pont az LMP zöld politikája az egyetlen értelmes út a valós függetlenség felé. 2.) Nincs értelme szembeszállni az egész világgal, komoly szövetségesek nélkül. 3.) A felmagasztalt ázsiai rokonok és az ajnározott arab muszlimok se bizonyultak megbizható barátoknak. Kina nagyon kedvesen üzeni, hogy szerényebbnek és szorgalmasabbnak kell lenni és persze minden kinai árut korlátlanul befogadni... Az arabok meg véresen támadják helyenként a keresztényeket és nemcsak a zsidókat ahogy azt a Jobbik remélte...
Soma
2012. január 11. 12:43
Annuska utál főzni, de szeret enni! Meglepő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!