Százezrek demonstráltak a kormány mellett

2012. január 21. 21:15

A békés, jó hangulatú eseményen közel négyszázezren vettek részt.

2012. január 21. 21:15
Belügyminisztérium
Kormany.hu

„A civilek által szervezett, kormányt támogató szombati rendezvény rendben befejeződött. A békés, jó hangulatú eseményen közel négyszázezren vettek részt. Emberemlékezet óta Magyarországon ekkora tömeg még nem demonstrált a kormány és politikája mellett. Rendőri intézkedésre nem volt szükség.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bow-Lee & Chooty Gaetsy
2012. január 22. 16:19
Békemenet. A lehető legnagyobb magyar(?) uszító, háborús rétor, kisstílű tolvaj maffiózóért (R.Mátyás included) known to man. Legközelebb inkább basszatok a szüzességért, annak is több haszna lesz, meg a frusztrációt is oldja.
Papuska
2012. január 22. 12:52
Nem bírom ki, hogy ne írjam le: ott voltam tegnap a Békemenetben, és azt is le kell írnom, hogy nagyon jó érzés volt. Megérte, hogy magam fizettem a buszt, a mécsest, minden ellenkező rágalom ellenére. Közel egy órát kellett várnom a Hősök terén, mire el tudtunk indulni, és még mögöttem is sokan voltak. Felváltva énekeltünk 48-as dalokat, egyházi énekeket, magyar népdalokat. Nem volt hőbörgés, a tömeg méltóságteljes vonulása lepipált mindenféle primitív balhézós eseményt. Csak az Operaház előtt kezdtek el az emberek hangosabb megjegyzéseket tenni, főként a néhány nappal előbbi zavaros megmozdulással kapcsolatban. Másfél óráig vonult, tömött sorokban a tömeg, ahol állítólag hézagosan 30 ezren ácsorogtak. Újabb hosszú séta az Alkotmány utcáig. A Bajcsy Zsilinszkyn már csak szakaszosan, megállásokkal tudtunk átmenni. A Kossuth tér tele volt, csak átvonulni tudtunk rajta. Szinte megállni sem volt lehetőség, mert az újonnan érkezők toltak előre minket. Azért egy Szózatot elénekeltünk, majd tovább, hiszen visszafordulni nem lehetett, mert még jöttek. Idősek, középkorúak, de fiatalok is. Láttunk gyermekkocsit toló családokat is. Nem szégyenlem, főként a hangulat, meg az erő érzése miatt a Kossuth téren könny szökött a szemembe. Megérte, hogy eljöttünk, még ha a hónap folyamán kicsit visszább kell fognunk a családi kasszát, kevesebb hús, több tészta jut, de ez magánügy. Olvasva a híradásokat és a ferdítéseket ezért, ezekért vagyok nagyon felháborodva. A jó meleg szobák biztonságos védelmében, a valóságra nem is kíváncsian hazudnak, ferdítenek, csúsztatnak Soha nem írtam becsmérlő, durva szavakat a kommentjeimben (mégis kitiltottak, kizártak egy pár helyről a sajtószabadság nevében). Most leírom az első, és remélem utolsó ilyen szót: PATKÁNYOK!
StG
2012. január 22. 09:10
"Emberemlékezet óta Magyarországon ekkora tömeg még nem demonstrált a kormány és politikája mellett." Dehogyisnem. A május 1-i felvonulások nem voltak azért annyira régen... Azért ez a tünti előhozta mindenkiből az állatot: - a tüntetéstől (elvileg) független BM diadalmas győzelmi jelentést tesz közzé. - a jobber rajongók "reszkessetek ballib férgek, márc.15-én újra megmutatjuk" módon csatlakoznak ehhez. - a ballibekből (a mérsékeltebbekből is) meg előbukkan az összes rejtett frusztráció: fizetett nyuggerek, statiszták, magyarul beszélő románférgek ésígytovább.
Csubakka
2012. január 22. 07:15
Üdítő érzés azt tapasztalni a januári tavaszban hogy a purgatóriumi mélységeket felülmúló ármány árulás,tömérdek ártó hazugság mennyire meddő, és hatástalan.Az Internacionalista nyüvek egyes egye- dül az árfolyamokra tudnak hatással lenni. A magyar társadalom zöme érett,felelősen gondol- kodó emberekből áll.Örömmel konstatálom,hogy a hisztero liberális métellyel szemben a tökéletes immunitás kialakult.Lehet számolgatni,a lényegen nem változtat,Brüsszelben,Varsóban,Budapesten szerte a Kárpát medencében megszégyenítő,amúgy teljesen megérdemelt csúfos vereséget szenvedtetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik