Médiahecc

2012. január 27. 07:19

A Klubrádió a jogerős ítéletig telezengi a világot fájdalmával, lassan már az amerikai külügyminiszter asszony is legszívesebben drága Bolgár úrral kelne és feküdne. (Rossz az, aki rosszra gondol.)

2012. január 27. 07:19
Apáti Miklós
Magyar Hírlap

„Lesz dolga a független magyar bíróságnak, hiszen a Klubrádió megragadta a törvényes lehetőséget, és perre vitte az ügyet. Ám a jogerős ítéletig is a média útján népszerűsíti önmagát, telezengi a világot fájdalmával, temeti a magyar sajtószabadságot, lassan már az amerikai külügyminiszter asszony is legszívesebben drága Bolgár úrral kelne és feküdne. (Rossz az, aki rosszra gondol.)

Néha már arra gondolok, hogy a Klubrádió – továbbá a baloldali médiamogulok – hosszú távú tervei közt nem is annyira a frekvencia kellett, csak a balhé. A médiahecc. Magyarország lejáratása, minden módon, mindenütt, ahol csak lehet. És lehet, hiszen az senkit sem zavar, ha bármelyik európai újság vagy rádió a szabad információáramlás ürügyén Magyarországról szólva sima, mezei hazugsággal tömi olvasóinak és hallgatóinak agyát. A Klubrádió lett a sajtószabadság zászlóshajója, már-már magam is azon aggódom, nehogy úgy járjon, mint a Costa Concordia luxushajó. S ha mégis megtörténne a baj, nehogy megtörténjen az a csúfság, hogy Arató András kapitány elsőként hagyja el a baloldalára dőlt zászlóshajót.

Azzal kezdtem, hogy nem kívánom a Klubrádió megszűnését. S azzal végzem, hogy az ellenzék rendelkezésére álló teret ne arra használják fel, hogy könnyeik záporától elpocsolyásított anyaföldről felkapkodott sárral szórják tele Magyarországot. Ha lehet… És lehet: Magyarországon sajtószabadság van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. január 27. 16:49
"lassan már az amerikai külügyminiszter asszony is legszívesebben drága Bolgár úrral kelne és feküdne. (Rossz az, aki rosszra gondol.) " --------------- Már késő! Kálmán Olga már kézbe vette a "frekvenciát".
Papuska
2012. január 27. 14:31
Ijesztő az, hogy a fél világot ilyen blama dologgal meg lehet vezetni. A Médiahatóság nem törvényhozó testület, de szubjektív döntést sem hozhat. Van egy pályázat, amit a kiírás szerinti szabályok alapján pontoznak. Mennyit fizet, milyen arányban van a szöveg és a zene, mennyi a magyar zene aránya stb. Ezekért pontok járnak, és a legtöbb pontot kapó nyer. A Médiahatóság "hatalma" a médiavilágban az, hogy joga és kötelessége a vállaltak ellenőrzése, valamint az egységesen vállalt etikai normák betartásának ellenőrzése. Mi ebben a médiaszabadság korlátozása? Az, hogy nem lehet törvénysértő dolgokat művelni, be kell tartani a közösen elfogadott kereteket? Valami keret jellegű rend kell, mert ellenkező esetben a perverzek, pedofilok, csalók, gazdasági visszaélők szabadon garázdálkodnának! Hát ezért vádolnak, sápítoznak egyesek és mocskolják be az ország hírnevét. Minden normális országban börtönben ülnének életük végéig, de nálunk "diktatúra van", így szabadon árthatnak. Helyes ez?
szikjáró
2012. január 27. 09:52
nem értem mért kell hőbörögni, ha egy kritikán aluli médium zárja kapuit az több, mint sajtószabadság. az logika!
pic
2012. január 27. 09:48
Először : a nemlétező - de általuk váltig állított - mdiadiktatúrát valahogy prezentálni kellett a világ felé. Másodsor: rizikós ugyan, hogy vesztésre játszottak, de megtérül a hatalmas ingyenreklám által. Még az is tud a Klubrádióról szerte e nagyvilágban, aki eddig még Magyarországot sem találta meg a térképen. Mi ehhez képest a köteles beszéd feltuningolása. Ugyan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!