Hagyjuk dolgozni a Kormányt!

2011. december 10. 12:58

Miért kell zsigerből minden javaslatot elutasítani, ami a kormány padsoraiból jön? Annyira elképzelhetetlen, hogy néha nekik is lehet valami jó kezdeményezésük?

2011. december 10. 12:58
Modor Tibi
Modoros
„Ez nem demokrata tempó, kedves hangoskodó ellenzéki nemzettársaim.

Új kiegyezést! Mi is kibírtuk ellenzékben, bírjátok ki hát Ti is most egy kicsit. Nem kell nagyon, csak tényleg egy pöppet. Elégedetlenkedni hogyne szabadna - de azért ne szaladgáljunk folyton külföldre, ne sározzuk már be kormányunkat idegenben, ne tegyünk mindig alájuk! Tudjátok: egymás között lehetnek nézeteltérések, de vannak kérdések, ahol csakis egységesen szabad fellépni, máskülönben elveszünk.

Hagyjuk már végre dolgozni a kormányt nyugodtan! Mindannyiunk érdeke, hogy végre a munkára, az ország valódi ügyeire tudjanak összepontosítani, és ne a folyamatos megtorpedózásról, az ellenzéki obstrukcióról kelljen olvasnunk a hírekben. Miért kell zsigerből minden javaslatot elutasítani, ami a kormány padsoraiból jön? Annyira elképzelhetetlen, hogy néha nekik is lehet valami jó kezdeményezésük? Ennyire savanyú lenne az a bizonyos szöllő?

Döntsön a demokratikus többség! Ha nem elégedett a nemzet, hát leváltja őket két és fél év múlva. Szóljon erről a demokrácia! Aki a választások eredményét és a négy évre szóló felhatalmazást megkérdőjelezi, az a demokráciát mint olyat kérdőjelezi meg. Aki pedig az országa ellen képes szurkolni csak azért, mert nem az ő pártja van kormányon, az bizony - tetszik vagy sem - hazaáruló. Ezen kéretik tisztelettel mindenkinek elgondolkoznia és magába szállnia. Együtt sírunk, együtt nevetünk.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huttinger
2011. december 10. 22:10
"""Aki pedig az országa ellen képes szurkolni csak azért, mert nem az ő pártja van kormányon, az bizony - tetszik vagy sem - hazaáruló.""" Mindent összevetve, Magyarországon a szocialista-liberális kormány hatalomra kerülése óta a következő jelenségek terjedtek el: - pártpolitikai befolyás a rendőrségre, - politikai viták beszűrődése a bíróságokra, pártpolitikai motiváltságú bírósági eljárások, - állampolgárok és civil szervezetek gyülekezési jogának korlátozása, - ellenzéki gondolkodók megfélemlítése és eltávolítása az állami szférából, - "felségsértésszerű" bírósági eljárások azok ellen, akik bírálják a kormányt, - a polgári sajtó életképtelenné tétele, hirdetési bevételi forrásainak elvágása, valamint állami támogatások nyújtása a kormánypárti sajtónak, amely amúgy is domináns, - a szabad véleménynyilvánítás adminisztratív és jogi korlátozása.
tarackos
2011. december 10. 20:12
"Hagyjuk már végre dolgozni a kormányt nyugodtan!" Tibicsoki, mi a búbánatos lópéró kellene még a melóhoz a 2/3on kívül? Fogjanak egy kötelet ahogy a demokrata szalonna ajánlotta? Döntsön a demokratikus többség aszondod. Na ja, dőljünk hátra és nézzük a rombolást mint a zelmúltnyócban. Nem is értem írni hogy sikerült megtanulnod...
évuska
2011. december 10. 18:09
Tessünk a szöveg alá odaírni az eredetiben is szereplő dátumot!
dönci4
2011. december 10. 17:47
"Miért kell zsigerből minden javaslatot elutasítani, ami a kormány padsoraiból jön? Annyira elképzelhetetlen, hogy néha nekik is lehet valami jó kezdeményezésük?" Az elmúlt nyolc évben nem jutott eszedbe ezt leírni kis hülyém? Esetleg példákat a jó kezdeményezésekről ha tudnál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!