Közlemény Kim Jong-il halálával kapcsolatban

2011. december 20. 10:03

A Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma értesült Kim Jong-il észak-koreai vezető 2011. december 17-ei haláláról.

2011. december 20. 10:03
Külügyminisztérium
Kormany.hu

„A Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma értesült Kim Jong-il észak-koreai vezető 2011. december 17-ei haláláról. A Külügyminisztérium reméli, hogy a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság a gyászt követően folytatja erőfeszítéseit az ország és népe fejlődése és boldogulása érdekében, valamint az elkövetkező időszakban felelős államként megtesz mindent a Koreai-félsziget biztonságának és stabilitásának megőrzése és demokratikus fejlődése érdekében.

A Külügyminisztérium egyben felhívja Phenjan figyelmét a nukleáris helyzettel és az ország emberi jogi helyzetével kapcsolatos nemzetközi aggályokra, valamint felszólítja a KNDK vezetését a Koreai Köztársasággal történő kapcsolatok javítására.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abraka
2011. december 20. 18:11
Sorban hullnak el elvtársaid Viktor.
abraka
2011. december 20. 18:11
Sorban hullnak el elvtársaid Viktor.
pascal
2011. december 20. 15:34
"gyászt követően folytatja erőfeszítéseit az ország és népe fejlődése és boldogulása érdekében" Ez még jobban tetszett. Mert eddig is erőn felüli erőfeszítéseket tettek a nép fejlődése és pláne a boldogulása érdekében? A külügyben tilos újságot olvasni, TV-t nézni, Internetezni?
pascal
2011. december 20. 15:30
" a gyászt követően" Azért e helyett jobban esett volna egy olyan közlemény: "Végre elérte megérdemelt sorsa ezt az elmebeteg diktátort, a koreai nép legnagyobb megkönnyebbülésére, örömünnepére. Együttérzésünket fejezzük ki a francia konyakgyártó iparágnak, amelyik elvesztette legnagyobb megrendelőjét."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!