Ilonka néninek nincsenek emberi jogai

2011. december 09. 10:06

A hivatásos jogvédők, a közismert rettegők és a civil aktivisták nem nagyon háborognak, pedig most tényleg lenne miért. Tamás Ilonát megfosztották állampolgári jogaitól.

2011. december 09. 10:06
Békés Márton
Békés Márton
Jobbklikk

„Az Amnesty International emberi jogokra mindig olyan kényes képviselői most csendben vannak. Pedig lenne miért kampányolni. Itt helyeben, nem a messzi dárfúriak vagy a börtönbe zárt iszlamisták védelmében. Tamás Ilonának bizonyára nincsenek elidegeníthetetlen, globális emberi jogai. Neki csak speciális állampolgári jogai vannak. Pontosabban csak voltak. De az nyilván nem olyan érdekes. Amint annak idején Gyöngyöspatára, most nem utazik át a határ túloldalára Karsay Dorottya. Pedig itt világos tények ütköznek világos tényekkel. Pontosan lehet tudni, hogy mi történt, és ki a sértett. Aki nemrég egyébként úgy énekelt - a maga rohadtul irritálóan affektáló, nyafkaliberális hangján -, hogy »nem tetszik, hogy mindenki fél«. Most, amikor egy idős asszony valóban fél, most persze kussol. Az Európai Unió bizonyos képviselői, mint annak idején a médiatörvény miatt, nem izgatják magukat, pedig egy hús-vér ember szenvedett el nagyon is érezhető jogsérelmet. Nem is kicsit.

Mindig úgy van az, hogy ha valaki az absztrakt és univerzális emberiség védelmében lép fel, akkor mindig szarik rá, hogy késelés folyik a szomszédban. Azok, akik az egyetemes emberi jogok valójában semmit nem jelentő, mert reálisan nem definiálható világában bolyonganak, nem veszik észre, hogy konkrét Ilonka néniket fosztanak meg valódi jogaiktól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2011. december 09. 16:51
folytatás: amikor a szadesz a választásokon elnyerte jutalmát. Az ilyenek vívták ezt ki. Mert az MSZP egyszerű szavazói ebben a kérdésben velünk értenek egyet.
Öreg
2011. december 09. 16:49
Javaslom, Uraim, ne mérgelődjetek tovább! Az ilyen emberek -nálunk szülőföldemen azt mondják, Isten barmai- felett ítélkezett a nép. amikor a szadesz a v
citizen queen
2011. december 09. 13:16
Ja, és még egy pontos leírás ezekről a gyökértelen senkikről: "Rajongnak mindenért, amiben ott szerepel a szó: Más. Aláírást gyűjtenek a grönlandi anarchistákért, a chilei feministákért, a fokföldi alternatívokért. Egyetlen dologért nem rajonganak: a magyarság. Ezért nem aggódnak. Csak, ha kezd talpra állni. Akkor be vannak tojva, s jő a félelem, a rettegés. A bőrönd bepakolva. De sajnos mindig maradnak..."
várúr
2011. december 09. 12:02
Már meg sem lep, hogy ennyi idegenszívű rongyember visong a Mandin. Őket kéne megfosztani a magyar állampolgárságtól, nem Tamás Ilonka nénit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!