Illik-e kötni a parlamentben?

2011. november 27. 14:36

A kézimunkázás egyébként sem pusztán hobbitevékenység, hanem a mai napig igen fontos bevételi forrás sokaknak.

2011. november 27. 14:36
Kaufer Virág
Facebook

„Felmerült, hogy illik-e kötni a parlamentben. Visszakérdeznék: illik-e káromkodni, egymást sértegetni, nyíltan hazudozni a nemzet házában? Erkölcsös-e a törvénykezést a közérdek figyelembe vétele helyett a saját magánügyleteink bonyolítására felhasználni? Saját pártunk propagandájaként társadalmi csoportok ellen uszítani? Nőket, nálunk idősebbeket sértegetni csak azért, mert a másik pártot képviseli? Illik-e nagy ívben lesajnálni, hogy mit mond az ellenzék, mert már úgyis eldöntöttük, hogy mit teszünk azzal a hatalmas, vérbő kétharmadunkkal? Aki azt hiszi, hogy ezeknél a gyakran előforduló tetteknél a kézimunkázás nagyobb bűn a nemzet házában, az nagyon el van tévedve.

Aki azt hiszi, hogy a politikának, vagyis a közügyek intézésének az önzés, az uszítás, a gyűlöletkeltés és a hazudozás 'szükséges' velejárója, az nagyon, de nagyon el van tévedve. Ha a parlament kiüresedett álviták helyszíne, ahol már semmi sem dől el, csak a nagyközönségnek játsszuk el a demokráciát, mert egyébként hazánkat szűk, és láthatatlan érdekcsoportok irányítják, akkor nagyon nagy bajban vagyunk. Az ilyen álviták alatt éppúgy lehet kötni, mint amikor a kereskedelmi tévék előre megrendezett valóságshow-it nézzük élőben. Az asszonyok keze jár, készül egy sapka, egy sál, legalább addig is csinálunk valami hasznosat és felkészülünk a hideg, nagyon hideg télre.

Nos, hát én ellenzékiként, nőként és demokrataként ezért kötöttem a parlamentben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2011. november 28. 10:17
Már nincs is mit hozzáfűzni, jól megmondogatták néki, -vajon ez a virágszál tud é szégyenkezni?
Claypool
2011. november 28. 09:22
Még úgysem láttam Zsidó szövőnőt!!! Ez legalább valami hasonló..:DDD
allover
2011. november 28. 08:50
Kis Virág! Lejány létedre, nagyot fingottál a nullás lisztbe, nyilvánosan!
Hardrada
2011. november 28. 02:26
De sokan ráharaptak a demagógiára, pedig ez még az inkubátorban számolásnál is gázabb. Megnéztétek a videót az esetről? A közel 400 képviselőből kb. 30-40 ül bent a teremben maximum, de az ott sem lévő 350 helyett most azt fújjoljátok, aki legalább bent volt. Ha tud annyira készségszinten kötni, hogy amellett oda tud figyelni a felszólalásokra, akkor miért ne tehetné? Szerintem sokkal kevésbé gáz, mint pl. újságot olvasni vagy számítógépen játszani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!