Kanasztázni indultam, de ketrecharc lett a vége

2011. november 15. 15:13

Egy év alatt egyszer találkoztam Tarlós Istvánnal tíz percre. Interjú.

2011. november 15. 15:13
Bojár Iván András
Origo

Milyen kapcsolatban volt Tarlós István főpolgármesterrel az egy év alatt, amíg neki dolgozott?

Korrektben, de jószerével semmilyenben. Jót mulattam, amikor egy cikk címében azt olvastam, hogy Tarlós menesztette bizalmasát. Én egy év alatt egyszer találkoztam Tarlós Istvánnal tíz percre, és akkor sem négyszemközt. Ezt nem mondanám bizalmi kapcsolatnak, bár, mondjuk, spirituális vonalon még akár lehetne ez nagyon mély kapcsolat is. (...)

Mi szerepelt a munkakörében? Elvileg városarculati tanácsadóként dolgozott.

Nem tudom, hogyan fogalmazzak. Őszintén szólva úgy érzem, hogy engem ott valamilyen dísznek tarthattak. Egyfajta értelmiségi értékrendet kellett ott az arcommal, a nevemmel képviselnem, ez úgy fél év után eléggé világosan kiderült.

Ha zavarta, hogy érdemi munkát nem várnak öntől a fővárosnál, akkor miért maradt mégis?

El kellett telnie némi időnek, mire beláttam, hogy az ígéretes kezdet után nem pusztán az új rendszer lassú fölállása miatt nem kapok érdemi feladatokat. Erre egyébként a kabinetfőnök is utalt legutóbb, mondván, biztos érzékeltem, hogy nem a kvalitásaimhoz mérhető feladatokat kaptam. Most már látom, okosabb lett volna nekem lépnem előbb. Tanultam.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viator
2011. november 16. 09:23
Épp itt volt az ideje, hogy kirúgják ezt a végtelenül káros libsi bohócot. Többek között Csipak Péter csicskája volt, városarculati tanácsnokként (!) ő volt a vezető pr-ese a szerencsére bebukott Zepellin projektnek. Keményen benne volt abban a remek ügyletben, amikor egy bérház udvarára szállodát építetek, és még sorolhatnám. Ő volt az, aki az új, azóta szerencsére elfelejtett szivárványszínű Budapest arculatot bemutató anyagban a fővárosról annyit tartott fontosnak közölni, hogy itt élnek zsidók és cigányok. Jellemző az értékrendjére, hogy széles nyelvcsapásokkal nyalta fényesre a város arculatára magasról és bevállaltan tojó Virág Csaba seggét, akinek többek között a „csodálatos” Kálvin téri üvegházakat vagy a budai várat elcsúfító Országos Villamos Teherelosztót köszönhetjük. Szóval egy igazi kártevő, akire szerencsére már az ügyészség is felfigyelt...
megvagy hadnagy
2011. november 15. 22:35
nehéz cáfolni az állításait, inkább fikázgassuk!
narmer
2011. november 15. 18:55
Bojár Iván kanaszázni indult? Úgy tudtam városépítési tanácsokat adni!
várúr
2011. november 15. 17:24
Ha "kanasztázni indultál", maradj a libsi kártyaklubban. A "ketrecharc" nem neked való. Oda férfiak mennek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!