Tisztelt A Város Mindenkié csoport!

2011. október 16. 15:36

Mindent meg kell tennem annak érdekében, hogy közterületeinket rendeltetésszerűen használja mindenki.

2011. október 16. 15:36
Rogán Antal
AVM

„Először is szeretnem kihangsúlyozni, hogy úgy gondom, természetesen minden ember rendelkezik jogokkal, ezeket azonban csak akkor érvényesíthetjük, ha kötelességeinket is teljesítjük. Vonatkozik ez arra is, amikor az utcákat, tereket használjuk.

A belvárosi lakók - ahogyan az ország bármely más részén élők is - teljes joggal várják el településük vezetőitől, hogy környezetüket rendben tartsak, Belváros-Lipótváros polgármesterként az elsődleges feladatom az, hogy a kerületben élők igényeit tartsam szem előtt. Éppen ezért úgy gondolom, mindent meg kell tennem annak érdekében, hogy közterületeinket rendeltetésszerűen használja mindenki. Ez azt jelenti, hogy senki ne tartózkodhat életvitelszerűen az utcákon, tereken, és nem végezheti például szükségleteit közterületen, zavarva ezzel azokat, akik kötelességeiket betartva odafigyelnek a rendre,tisztaságra.

Ne feledjük, hogy a demokrácia fellegvárának tartott Amerikai Egyesült Államokban, és számos nyugat-európai országban a mienknél jóval szigorúbb szabályozás él a fentiekkel kapcsolatban! Ott azonban nem okoz ez felzúdulást, hiszen a legtöbben tisztában vannak azzal, hogy a jogokról a kötelességek betartásával együtt beszélhetünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya ezredes
2011. október 17. 13:28
A Város Mindenkié Adminisztrátorok Steve Attila Kopias (Hungary) Vojtonovszki Bálint (Hungary) Attila Takács Tessza Udvarhelyi (Hungary) Zsuzsi Pósfai (alapító) Az LMP-vel politikai képviselethez jutottak a szcientológusok? 2. A Humanista Párt (az LMP-vel az EP-választás idején együttműködő kis párt) egyik fő aktivistájának az apja az egyház fő lobbistája Kopiás Attila "Steve" Kopiás Gábornak, az egyház fő lobbistájának fia. Bővebb információ: http://hungary.indymedia.org/node/12291 Kopiás Attila blogján a következőket írja: "Szüleim olyan ‘90 körül találtak a Scientológiára, onnantól gyerekként kb. ‘94-ig vettem részt aktívan programokon, majd folyamatosan csökkenő aktivitásom az ezredforduló környékén az egyház hivatalos elhagyásával fejeződött be. Családtagjaim hívőként és/vagy munkatársként azóta is aktív támogatói az egyháznak." http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_04_14_az-lmp-vel-politikai-kepviselethez-jutottak-a-szcientologusok
kalasnyikov
2011. október 17. 04:51
Azokat ,akik tónibarátunkkal nem értenek egyet szivesen látom egy rövid feasibility study-ra Ciprus szigetén. Amikor ide települtem arra gondoltam,hogy elviselhetetlen lesz a délvidéki kosz,szervezetlenség....stb..stb... Hatalmasat durrantam arculatra......DDDDD Elemi rend az élet minden területén igy a külterületeken is, tisztaság, funkcionalitás, nincsenek koldusok, a társadalom nem ranglétrákkal jár-kel,hanem szolidáris, segitőkész, önszabályozó és megértő a hatalom irányában. Mindaddig,amig az az érdekeit szolgálja. Na persze ehhez, itt, ezeknek , nem kell külön hálót adni és halászni tanitani. Tudják,hogy meló nélkül nincs élet. Nincs bizony , barátaim,még itt az öröktermő mediterrán szigetvilágban sem....LOL.
Kedves Robi
2011. október 17. 03:13
"A Város Mindenkié" ez minimum vitatható, de leginkább libsi téveszme...
narmer
2011. október 16. 21:52
Nem tudom ez a sügér mit hőzöng, a Ferencziek tere úgy néz ki az ott szaró és henyélő, félmeztelenül ott alvó, reves hajléktalanoktól, mint a disznóól. Pont szemben a templommal tanyáznak, hogy mindenkinek kisül a szeme. Akkor ez miről beszél?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!