Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Egy haladó baloldali naplója

2011. október 07. 08:43

Nagyon csúnya dolog a kormánypárttól ennyire feszíteni a Feri idegeit.

2011. október 07. 08:43
Porpanek José Armando
Gondola

„Ami azt illeti, nagyon csúnya dolog a kormánypárttól ennyire feszíteni a Feri idegeit (szegény már teljesen meg van viselődve), és ölbe tett kézzel gyönyörködni a mi őszinte elnökünk érdekes produkciójában. Ezeknek semmi se szent! A Feri idegrendszere se! De majd nem fognak nevetni, amikor kiderül, hogy a Pintér szobájában ürgebőrbe varrva adják át az utasításokat. Ez így van! Tessék csak megkérdezni az Apró család ügynökeit. Ők aztán tudhatják!

Nagyon-nagyon nem szép! A Feri ilyen. Impulzív, lelkes, és nem tudja, mit beszél. És akkor hagyják neki előadni a Ferenc panaszát! »Az ügyész szemébe néztem és azt mondtam, önök megsértették az esküjüket, mert nem részrehajlás nélkül végzik a dolgukat, hanem megrendelőjük kérése szerint, egy ocsmány, cinikus, koncepciós perben vesznek részt.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kordonbonto
2011. október 07. 12:27
Próbálna egy egyszerű polgár mondani az ügyészeknek ezeket a sértéseket...... Egy darabig nem látná a napot. Szerintem arra megy ki a játék, hogy Fletót az elmeállapota miatt ne lehessen elítélni.
sky.net
2011. október 07. 11:25
haldokló baloldali naplója? és ki az a poplacsek jozsó?
SBI
2011. október 07. 09:19
"Az ügyész szemébe néztem és azt mondtam.." Kicsit nehezen indult az az ügyész szemébe nézés, de végül is megvolt. Már jó ideje tartott a nagy monológ úgy, hogy Feri még mindig oldalra pislogott. Végül is megoldotta ezt is. Nehéz szerep. Súlyos szerep.
Kedves Robi
2011. október 07. 09:01
Feri a pufajkás demokrata!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!