Tisztelt Bojár Iván András!

2011. szeptember 05. 14:02

Széleskörű ismeretekkel rendelkezem az alapvető szőlőművelési feladatok terén.

2011. szeptember 05. 14:02
Kiss Ádám
smalladam

„Tisztelt Bojár Iván András,

Két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kapáslegény vagyok, készségszinten kezelem a kapák és a húrolók különféle fajtáit. Továbbá széleskörű ismeretekkel rendelkezem az alapvető szőlőművelési feladatok terén.

Amennyiben nem szeretné, hogy budavári szőlőskertje jövőre is az ideihez hasonló sorsra jusson, hívjon bizalommal, vagy küldjön e-mailt, “van az a pénz” jeligére.

Üdvözlettel,

Kiss Ádám”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2011. szeptember 05. 17:15
szőllő= szőlő, bocika
Kedves Robi
2011. szeptember 05. 16:49
Annyira buta, már bárki (ha elfogadjuk ezt a felütést egyáltalán), az te vagy, ha túlórában is ezzel foglalkozol... de leginkább, hovatovább és mindamellett " vagy csak próbálod ezt a nagyon olcsó ironizálást viszonozni?:D)... na azt, örülök, hogy nem kellet minősítselek, megtetted magad! Hogy klasszikust idézzek: "nagyon olcsó ironizálás" Grat!LoL
Kedves Robi
2011. szeptember 05. 16:31
Nem, oligo-kommunista, mohás hátú trolloknak, semmit! Amúgy is értette ezt az "evtárs" (csak ismét fogyatékost játszik, noha nem kevés sikerrel:)) !
Kedves Robi
2011. szeptember 05. 16:09
a 13 éves de már bérrettegő elvtárs, hogy vissza vonult:) az milyen szép amikor az "alávetettek" nyelvét, előbb beszéled mint a sajátot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!