Összhangzat vagy disszonancia

2011. szeptember 17. 12:48

A romániai magyarság csak akkor képes számarányának megfelelő helyhatósági, megyei és országos képviseletet állítani, ha alapvető kérdésekben összefog.

2011. szeptember 17. 12:48
Sylvester Lajos
Gondola

„Elemi matematikai ismeretekkel és mértani ábrákkal is ki lehet számítani és mutatni, hogy a másfél milliónyi romániai magyarság csak akkor képes számarányának megfelelő helyhatósági, megyei és országos képviseletet állítani, ha alapvető kérdésekben összefog. A kiépített országos struktúrával rendelkező RMDSZ-t például nem lehet ebből a „játékból” kihagyni. S a csúcsvezetést nem kell azonosítani a „mezei hadakkal”.

Észre kellene végre már venni, hogy az RMDSZ-től tömegesen elfordult vagy közömbössé vált százezreket csak az EMNT ernyője képes együvé fogni, egy részüket az EMNP-be lehet csak bevonni. Az anyaországban a kétharmados többséget úgy lehetett megszerezni, hogy a Fidesz a maga táborába tudta vonzani a közönyösöket és a balliberális országrontókban csalódott százezreket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kardosdoktor
2011. szeptember 17. 13:33
Székely egységet a magyar igazságban! "A madárnak szárnya van és szabadsága, az embernek pedig egyetlen szülőföldje és sok kötelessége." Tamási Áron
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!