Kormányzati Kertészkedés: szégyen a magyarságra

2011. szeptember 19. 10:50

Vitatkozás helyett sokkal hatásosabb Kertész Ákost inkvizíciós módszerekkel megbélyegezni, megvádolni, s visszamenőlegesen is büntetni.

2011. szeptember 19. 10:50
Sebők János
Hírszerző

„Kertész Ákossal lehetne és kellene is vitatkozni. Szemtől szembe, nyíltan, bátran, hiszen a véleményét, mondanivalóját pontatlan megfogalmazásban, bizonyos részeknél pedig vállalhatatlan kifejezésekkel adta ország-világ tudtára. De amiről írt, az közügy, arról beszélni, vitázni kellene, hiszen látjuk, mennyire szenved a feldolgozatlan problémáktól, a megosztottságtól, a hazudozásoktól és az örökös félrenézésektől ez az ország.

Ám vitatkozás, kibeszélés helyett (Kertész cikke erről is szól), sokkal hatásosabb őt inkvizíciós módszerekkel megbélyegezni, megvádolni, felelősségre vonni, s visszamenőlegesen is büntetni. Ami azonban igazán félelemkeltő, hogy mindez akár kormányzati szintre is emelkedhet. A köztársasági elnök, a főpolgármester már nyakig benne van az ügyben, és Halász János államtitkár is exponálta magát. Tényleg a kormány fog dönteni ezekben a kérdésekben, vitákban is. S ha igen, akkor az összes ilyen ügyet előveszik, s állást foglalnak? (...)

A »mérsékelt jobboldal« is politikai haszonszerzés reményében és kormányzati érdekből (elterelni a figyelmet a botrányosan tehetségtelen kormányzásról) asszisztál ehhez az ócska színjátékhoz. Ahogy tette ezt Gyurcsány kiadása esetében is. Nem kétséges, ha a Kertész-ügyet is kormányzati szintre emelik, az is »történelmi tett« lesz. Benne lesz az annalesekben. Ez a szervilis, tehetségtelen, mameluk garnitúra, ha másért nem, ezekért a szégyenteljes tettekért biztosan be fog kerülni a történelemkönyvekbe. Hát csak buzgólkodjanak, ünnepeljék magukat, amíg megtehetik. De amit tesznek, az az igazi szégyen az országra, a magyarságra nézve.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2011. szeptember 19. 23:27
Kedves Fórumozók! Ezek a hozzászólások egyre kínosabbak lesznek a lap üzemeltetőinek. Ha van ilyen felelős egyáltalán... Néhány beteg nyomoronc igazolja, amit az író mondott rólunk, magyarokról. Elég szomorú ezzel szembesülni, bár az vigasztal, hogy vszinűleg nem genetikus eredetű, hanem az egyszerű kisebbrendűségi érzés, illetve a társadalmilag, lelkileg és fizikailag hátrányos helyzet szüli e mentalitást. Minden bizonnyal kezelhető, csak fontos lenne, hogy ne verődhessenek össze, mert arctalan tömeg formájában veszélyesek az ártatlan embertársaikra. Sajnos a kondák összeállásához közvetve lehetőséget ad a Fidesz jobboldali politikája, közvetlenül meg a szélsőjobboldali Jobbik (volt MIÉP) támogatja őket. A demokráciában tűrni kell őket, csak fontos, hogy mindig szem előtt legyenek, nehogy komolyabb bajt okozzanak. Sok múlik azon, hogy a legutóbb lebukott tagjaikat (a cigánygyilkosokat)milyen körülmények között, és mekkora büntetés sújtja majd. Nagy a felelőssége a bírói karnak, melyet éppen mostanában kezdett ki a jobboldali hatalom...
Soma
2011. szeptember 19. 22:44
Annyit azért nem ér ez az ügy, hogy ennyire védjék a védhetetlent! Valaki azt mondta, akkor az azt jelenti.
bookmark
2011. szeptember 19. 17:49
Inkvizicios modszerek? Ez az ember mar nem elne, ha a napolyiakra merte volna azt mondani, amit rank. Hol el ember? Csak a magyar ilyen elnezo.
torresG4
2011. szeptember 19. 17:07
a magyarországi zsidóság közt nincs egyetlen igaz, józan ember, aki azt mondja kertész ákosnak: öregem, te meghülyültél, szégyelld a mocskos pofádat?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!