Orbán örülhet

2011. szeptember 29. 10:08

Orbán Viktor díszkeretbe foglalhatja Barroso EU –elnök szavait és aláírhatja: lám, megmondtam.

2011. szeptember 29. 10:08
Kóczián Péter
Kóczián Péter blogja

„Orbán Viktor díszkeretbe foglalhatja Barroso EU –elnök szavait és aláírhatja: lám, megmondtam. Utána pedig kiakaszthatja a miniszterelnöki széke fölé, hogy minden látogatója láthassa, furcsának minősített megoldásai közül egyik -másik akár Európában is elfogadásra talál. Az EU 55 milliárd eurós bankadót vet ki a tagállamokban zajló pénzügyi tranzakciókra – magyarul: a bankokra, s pénzügyi szolgáltatókra. Ezt jelentette be Barroso az Európai Parlamentben. 

Ahhoz képest, hogy tavaly még mindenki megköpködte, Orbán Viktor most komoly elégtételt érezhet. Akkor még úgy látszott, hogy a magyar miniszterelnök nem csak Magyarországot dönti romba, de az egyezményes gazdasági rendet is felforgatja nem-ortodox megoldásával, amelyet eddig csak szélsőséges, populista és gyakran olaj-országi vezetők mertek csak bevezetni, akik úgysem számítanak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hontalan
2011. szeptember 29. 20:04
Na ez a gyenge képességű pasas is megszólalt. Ebben most csak 2 tárgyi tévedése van:
morfondír
2011. szeptember 29. 18:33
„Orbán Viktor díszkeretbe foglalhatja Barroso EU –elnök szavait és aláírhatja: lám, megmondtam. Utána pedig kiakaszthatja a miniszterelnöki széke fölé..." Micsoda egy perverz fantáziád van, Kóczián! Ugggyan miért tenne ilyet?
soelmo
2011. szeptember 29. 14:35
Számomra már ott eldőlt a dolog, amikor Kuncze azt mondta róla (Echo-tv-s korában), "a mi kutyánk kölyke"....és tényleg, ennél nem kell több, ez eleget mond.
várúr
2011. szeptember 29. 14:12
Téged is kiakaszthatnak Kóczián Petya - díszkeret nélkül. Száradj egy kicsit, mielőtt újabb izadságos cikket firkálsz. Barroso meg a többi rég tudta, mi lenne a teendő, csak hát féltik a széküket és nincs kétharmaduk. Lassan a kárpit is lekopik róla, oszt' kérhetnek egy hokedlit - a bankoktól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!