Légypapír

2011. szeptember 20. 12:29

Olyan berendezésről "súgtak" Önöknek, amelynek kívül is látható gombja csak az Önöket, esetleg másokat „tájékoztató” belső informátor számára került külsőleg felcsavarozásra.

2011. szeptember 20. 12:29
Gubcsi Lajos
A Magyar Művészetért

T. Index szerkesztősége

Ritka pillanata volt az ellenem folyó médiaháborúnak, amikor az elmúlt héten levélben megadtam a lehetőséget az INDEX munkatársának, hogy ne menjen lépre - ellenőrizze az információit.

Nem tette meg, a mai napon megjelent újabb "tényfeltáró" tudósítására azt kell válaszolnom, hogy az újságíró nem egyszerűen tévedett - az nem bűn -, hanem félrevezették, és ő ezt ellenőrzés nélkül és szándékosan nyilvánosságra hozta -, és már nem csak bűn, hanem hiba. Állításaik hamisak.

A gyorshajtás tavaly novemberben (országúton) 120 km volt és nem 160, az ügyvezető magánemberként kifizette a büntetést. A Zrínyi Média ügyvezetője nem állami alkalmazott, autója nem HM autó, hanem a kft. autója. Állításaik tehát a céget is érintik, ezért cikkük hírének hallatán a cég teljes vezetői gárdája félbeszakítva értekezletét - levonult a kiszemelt autóhoz és megtekintette azt.

Az eredmény az Önök részére lehangoló: a jegyzőkönyv szerint is az autó belterében és motorházában semmi olyan berendezést nem találtak, ami a lézerdetektor alkalmazására utalt volna. Azaz, a gépkocsin kivűlről látható berendezések "vakok", nem továbbítanak sehova információt. Nem zavarnak és nem védenek. Nincs benne ilyen berendezés.

Erre szerettem volna figyelmeztetni a munkatársukat a múlt héten, de ő jobban hitt a dez-informátorának.

Hogy mindez az INDEX olvasói számára is közérthető legyen: olyan berendezésről "súgtak" Önöknek, amelynek kívül is látható gombja csak az Önöket, esetleg másokat „tájékozatató” belső informátor számára került külsőleg felcsavarozásra. Kicsit olyan a helyzet az Önök viselkedését illetően, mint a bólogató kutya a szélvédőn, a vidéki emberek pedig tudják, milyen és mi célt szolgál a ragacsos légyfogó.

Kérjük a 2010. évi CIV. Törvényben foglaltak szerint reflexiónk szó szerint közlését!

Gubcsi Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
El Topo
2011. szeptember 20. 21:08
Nebasszameg! Sok lett? És mi lesz belőle?
StG
2011. szeptember 20. 20:59
Bréking! http://www.kormany.hu/hu/honvedelmi-miniszterium/hirek/tavozik-a-vezerigazgato
lincoln ábrahám
2011. szeptember 20. 20:31
Kapkodom a fejem. Ilyen furmányos fickó - oszt még csak nem is ő a legfőfőlegfőbb.
Hontalan
2011. szeptember 20. 18:35
Azt gondolnánk, hogy nincs lejjebb. Gubcsi minden napra tartogat meglepetést. Csak azt nem értem.hogy még mindig állásban a MI pénzünkön és látszik, hogy szociopata. A Hendének ez nem tűnik fel? Ő is szoció? Szóval elképesztő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!