Gyurcsány Ferenc országgyűlési beszéde

2011. szeptember 16. 13:25

Jövő Nemzeti Színházainkban Ő lesz a tragikus, ám mégis győztes erkölcsi hős.

2011. szeptember 16. 13:25
Bodor Pál
Diurnusblog

„Gyurcsány Ferenc országgyűlési beszéde otthonainkban, a képernyők előtt Shakespeare-i feszültséget teremtett. A nemzeti elit csarnokában felhördülő focis pfujolásban csak MÁSSAL--hangzók üvöltöttek. E pillanattól Gyurcsány történelmileg megölhetetlen; a história és a jövő szemszögéből minden létező emberi hibája megszűnt. Jövő Nemzeti Színházainkban Ő lesz a tragikus, ám mégis győztes erkölcsi hős. A drámaírót, a közönséget és a színészt egyáltalán nem érdekli majd, gyűlölte-e Őt valamelyik, nagyságára féltékeny jellem, netán statiszta. Ez a pillanat azonban kinagyította és fölvetítette Gyurcsány Ferencet a végzetesen nagy tanulságok színpadára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2011. szeptember 17. 11:26
Ez a szekus halála után is képes lesz ártani?
narmer
2011. szeptember 17. 10:38
Te hülye vén salabkter, halálos gázoló, Ceaucescu seggnyalója, akinek már ingyen sem kellenek a könyvei! Csak röhögni lehetett a kedvenceden, amint a felháborodástól fejhangon kezdett sipákolni, mint egy vesénszúrt kecske.
fizimókus
2011. szeptember 16. 22:25
Na, akkor annyi: én voltam a 341. dislike. Ennyit elég is hozzászólni.
szabadhajdu
2011. szeptember 16. 21:17
Az agyhalál beállt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!