VII. kerületi szórakozóhely-generátor

2011. augusztus 24. 08:57

Lenne egy szoftver, be kellene írni ilyeneket, hogy mittudomén dob utca 35, akkor valami névötletet, hogy doboz, kuka, tető, majom, kanál, fertőzés, szatyor, tartály.

2011. augusztus 24. 08:57
Kiss Ádám
smalladam

„Lehetne csinálni egy ilyen tervezőprogramot, és akkor nem kellene mindig a kreatív fészeknek befeszülniük. Lenne egy szoftver, be kellene írni ilyeneket, hogy mittudomén dob utca 35, akkor valami névötletet, hogy doboz, kuka, tető, majom, kanál, fertőzés, szatyor, tartály, aztán ilyen design paramétereket, hogy lomtalanított szék, kortárs art, málló vakolat, fél kispolski, stark attila-falfestmények. Akkor még meg lehetne adni ilyen célcsoportra pozicionáló elemeket, hogy fixis, bölcsész, kollektívás, volt szdsz-es, meg ilyen törzsközönség-határozókat, hogy szimler bálint, somló ikrek, schiffer andrás, veszéjes áron, aztán enter, és kiadna a megadott belső udvarra opcionált komplett külső-belső dizájnt, valami jó nevet, meg mindent, ami kell, aztán már csak a következő lomtalanítást kell megvárni és be is lehet rendezni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2011. augusztus 25. 04:27
Ennél sokkal jobb gondolat,ha átvonultok a nolblog-ra. Na ott aztán zajlik a vesztesek fulladozó nihillizmusa.Teljes gőzzel halad az ellenforradalom. Egymást jelentgetik fel és keresik ezzel a lét az elvtársak. Legalábbis ugy gondolják. ...Büdös vesztesszag árad némely portálokból.
arpi12
2011. augusztus 24. 14:35
Ok you cannot answer big mouth small brain
arpi12
2011. augusztus 24. 13:39
Hey el topo my question give you a headache?
El Topo
2011. augusztus 24. 13:12
And why dont we continue this exciting dialogue Hungarian? May be difficult?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!