Politológusok népe

2011. augusztus 10. 16:37

A politológus is a nemzet része. Ők nem bevándoroltak, hanem elvándoroltak. A legtöbben a Holdba.

2011. augusztus 10. 16:37
Buják Attila
Amerikai Népszava

„Az a szomorú igazság, hogy a magyarság keleti elemei után (kabarok, besenyők, kunok, székelyek, izmaeliták), a magyarság szláv, germán, latin, zsidó, roma elemei után kisarjadt nemzetünk új aranyága. A politológusok népe. Több mint kaszt, létszámát tekintve virulens, magyar népcsoport.(...)

Tudatlan, szívtelen, gőgös társaság. A politika nekik pompás játék. Kívül állnak rajta és irányítják. Ráadásul szaporodnak is. Új és új nemzedékeik árasztják el a rádiókat, televíziókat, minden létező stúdióban hever egy tucat, nyilatkozat és elemzés készen. A tisztességesebbek pártot is alapítanak, mint a Karácsony Gergő. Hogy a Gergő lélekben politológus maradt, nem is kérdés: úgy tekint ránk és a világra, mint egy érdekes, színes próbaszobára, ahol nyakkendőt váltogat. Melyik áll jobban? A Gergő nemrég új nyakkendőt próbált fel: a Jobbik mintás, gyémánt-zöld eko tűvel díszített, komcsi vörössel szegett kravátlit. Arról van szó, hogy a pragmatikus politika jegyében lépjünk alkalmi koalícióra, mi, fasiszták, szocialisták, posztkommunisták, természetvédők, kertbarátok, hogy leverjük a narancsosokat. A furcsa koalíció. Némán sodródik a történelem folyóján. Bolondok hajója. A Gergő mellesleg egy új párt, az LMP második embere, parlamenti képviselő. Ez az első politológiailag kimunkált, kerekded ötlete. Döbbentem bámulok. Nincs mit tenni.

Amúgy húzz el a francba, Gergő!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2011. augusztus 11. 06:05
Olyan Mester Ákosos képe van, nyugodtan megalakíthatná az Amerikai 168 órát, meg az Amerikai MSZMP-t.
nagykata
2011. augusztus 11. 04:38
én is úgy gondolom, hogy lépjetek koalicióra. ti, fasiszták, szocialisták, posztkommunisták, természetvédők, kertbarátok, hogy leverjük a narancsosokat. megtettétek már, nem egyszer, nem kétszer, hanem minden elkalommal, hogy megtehettétek. csak nem Gergeglynek hivták a gurut, hanem Werbernek. és nem mondtad neki, hogy amúgy húzz el a francba, Roni! elfogadtad a D209-es rendőspiont jutalmúl. most meg nem akarod elfogadni a következményeket. szánalmas. de legalább benünket magyarokat kihagytál. ez is valami.
1120
2011. augusztus 11. 01:52
Bartus után Bujáknak is volt "lejjebb" a 168 óránál... :)
Forsz
2011. augusztus 11. 00:13
Hát alapjában véve veri a szennylap kategóriát ez az orgánum, de most speciel igaza van. Hülyébb ötletet kitalálni már nem is lehet a mai magyar politikában. Mellesleg, hogy az igazságot honnan közelítjük azért az sem lényegtelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!