Nyílt levél Gasparovicnak

2011. augusztus 27. 09:58

Ha most 1945 lenne, Malina Hedviget halálra is ítélnék, ugye, elnök úr?

2011. augusztus 27. 09:58
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Nem olyan bonyolult ez, Gasparovic úr. Miképpen az sem túl bonyolult, hogy vajon ön miért és miért éppen most tartotta fontosnak fasisztának bélyegezni Esterházyt.

Azért, elnök úr, mert egy kis koncért, egy kis szánalmas népszerűségért, a hülyék és nyálfolyatók megbecsüléséért és tapsáért igazán nem nagy ár egy meggyilkolt magyar grófnak immáron az emlékét is meggyalázni. Így és ezért lett ön halottgyalázó, elnök úr, s mindezek mellett hazug is. A leggyávább hazug. De nem baj, elnök úr. Ettől mit sem változik Esterházy János magyar gróf igazsága. S a hazugság mindig kiderül, néha hamarabb, mint bárki képzelné. Most például a WikiLeaks nyilvánosságra hozott irataiból kiderült, hogy a szlovák belügyminisztérium arról tájékoztatta 2006-ban az Egyesült Államok nagykövetségét, hogy Malina Hedviget megverték Nyitrán. Aztán jöttek Ficóék, és támadásba lendültek. S ma Malina Hedvig ellen folyik eljárás, azok parancsára, akiknek kegyelméből ön, elnök úr, ott ül, ahol ül.

Ha most 1945 lenne, Malina Hedviget halálra is ítélnék, ugye, elnök úr?

Nem sokat változtak a dolgok, igaz, elnök úr, legalábbis, ha a magyarokról van szó…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
füst
2011. augusztus 28. 09:55
Semmi új nincs a cikkben. Trógerekről ír Bayer, akik szellemi örökösei most is uralják Tótországot.
lavor
2011. augusztus 27. 19:12
Azt hiszem, ha marad ez a tendencia, a nyílt levelek jó évet zárnak. Ez az új évezred új hungarikuma, és erre igenis büszkék lehetünk.
tunde04
2011. augusztus 27. 16:55
http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4132&rovat=
özséb
2011. augusztus 27. 13:28
ez a gasparovic elnök még a jószlovákvállalkozó zsóttit is kiheréltetné, ha a jószlovákvállalkozó zsótti nem védené meg eszterházyt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!