Beindul a Demokratikus Koalíció

2011. augusztus 30. 18:32

Ősszel mindent megteszünk azért, hogy a november 12-én tartandó MSZP-kongresszuson érvényt szerezzünk a tagság által a pártszavazáson kinyilvánított igényeknek.

2011. augusztus 30. 18:32
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Kapcsolat.hu

„Kedves Barátom!

Hétfőn Kötcsén megtartotta az őszi politikai évadot előkészítő ülését a Demokratikus Koalíció Platform elnöksége.

Az ülésen ismét értékeltük a nyári időszak számunkra legnagyobb kihívását és egyben a legnagyobb sikerünket: a pártszavazás eredményét. Mint bizonyára emlékeztek, az orkánerejű politikai ellenszélben megtartott pártszavazáson megjelent az MSZP aktív tagságának túlnyomó többsége, 9200 párttag. Közülük mintegy 5 párttagból 4 (négy, azaz 80 százalék) arra szavazott, hogy az MSZP-nek gyökeres változásokra, egészen pontosan egy erős, demokratikus és egyben erkölcsös pártra van szükség. Nem fér kétség ahhoz, hogy az MSZP történetének legnagyobb hatású pártszavazása volt ez, hosszú idő óta először mutatkozott meg az MSZP valódi ereje, végre maguk a párttagok adhattak jelet a hogyan továbbra.

Épp ezért a Platform elnöksége a hétfői ülésén nem is dönthetett másképp, minthogy ősszel mindent megteszünk azért, hogy a november 12-én tartandó MSZP-kongresszuson érvényt szerezzünk a tagság által a pártszavazáson kinyilvánított igényeknek. Mindent megteszünk többek között azért, hogy az MSZP elnökét és a megyei elnököket a párttagok közvetlenül választhassák.

Mindezen kívül természetesen témája volt a mai elnökségi ülésnek az Orbán-kormány tevékenysége, amely egyre többek számára nyilvánvalóan tragikus mélységbe löki az országunkat. A Platform törekszik minden hazai és külföldi fórumot felhasználni arra, hogy erre felhívja az emberek figyelmét.

Végül beszéltünk az előttünk álló szervezeti kérdésekről. Hamarosan új, folyamatosan frissülő honlapja és belső munkafelülete lesz a Platformunknak (várhatóan a http://www.dkp.hu/ címen), valamint már ezen a héten elkezdjük a szervezőink munkáját segítő regionális képzéseket, és közben folyik az őszi nyilvános rendezvényeink tervezése is.

Tarts velünk!

2011. augusztus 30.

Gyurcsány Ferenc”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2011. augusztus 31. 05:48
Fletó, te 2006-ban, a választások előtt kiírtad magad a becsültes emberek közül, mikor az EU pénzügyi bíztosa közölte veled, hogy hazugságaid miatt távoznod kell a politikából. 2010-ben a választók több mint kétharmada úgy döntött, hogy te és pártod soha többé nem kell, mert kiraboltátok az országot. Azt híszed, hogynéhány idős, magát proletárnak képzelő szerencsétlen öregember becsapásával vissza tudsz térni a politikai életbe.
kalasnyikov
2011. augusztus 31. 05:26
A nemzeti minor tripperagyu szifilitikumai ujabb próbálkozásba kezdtek. A dunapart klasszikusai pedig már mossák nyálukkal a rakpart lépcsőit.
Kedves Robi
2011. augusztus 31. 05:08
Szocialista demokrácia vivmányai: besúgók, gyilkosság, kinzás, körömletépés, ávó, Recsk, gulág!
kalasnyikov
2011. augusztus 31. 04:53
Szementurházták...letörölte, ujra megtették ...homlokát sem ráncolta...ugy látszik az elefánt epedermisze birja a köpetet. Azt mondom adjuk meg a hegylakónak ami neki jár. Kötcsén is köpködnek a tevék...DDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!