Töpörödő MSZP – Avagy ki mint ver, úgy arat

2011. július 01. 13:00

Szavunkra: úgy kell türtőztetnünk magunkat, nehogy megszánjuk a Gyurcsány által agyongyötört MSZP-t.

2011. július 01. 13:00
Megyeri Dávid
MNO

A szoci hazugságok láncolata megbonthatatlan, mint az egykori daliás szovjet–magyar elvtársi barátság. A párt hazudik saját tagságáról, a pártszavazásról, Gyurcsány meg mindenről, de legfőképp saját kormányzásáról. No meg saját párttársait meghazudtolva azt hazudja, hogy a frakció nem akarta, hogy közölje a tetteslistát, miközben kérlelték rá. De ami a legfőbb: az őszödi hazugságbeszédről is tovább hazudnak.

Furcsa módon egyvalaki nem hazudik legalább egyvalamiben: Török Zsolt. Kijelentette: lüke és majom, aki részt vett a pártszavazáson. Figyelem! Azért az nem sűrűn fordul elő a világtörténelemben, hogy egy párt szóvivője pártja tagságának nagy részét lelükézi és -majmozza. Ehhez képest dicséretszámba megy, hogy Gyurcsányékat unatkozó gazdagoknak és a Fidesz, valamint a Jobbik ügynökeinek titulálta. Mit fűzhetünk mindehhez? A nyílt elvtársi légkör hiányzik az utódpártból. Egészséges lett volna, ha nem sumákolják el Baja Ferenc indítványát, hogy kötelezzék Gyurcsány apót az őszödi kiszivárogtatók neveinek nyilvánosságra hozatalára. Enélkül az a gyanúnk, hogy impregnálva vannak sikerek elleni hazugsághínárral. Félő: még egy ilyen pártszavazás és nem marad tagságuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kordonbonto
2011. július 02. 12:38
Aki nem vett részt szoci,az is lüke és majom a fletó fülke forradalmában. A szabad szarkás haver is megmondta vala, hogy azt mondja a nép, hogy húzzatok a 3,14 csába. Ideje osztódással zsugorodni.
dadi56
2011. július 02. 11:04
Zoli bácsi! És ezek uralkodtak, tették tönkre az országot 40+12 éven keresztül.
marós
2011. július 02. 05:49
Hazudj költő, csak rajta ne kapjanak. Ezeket meg mindig elkapják a hazugságaik miatt.
sky.net
2011. július 01. 18:50
mérnem lincselik már meg a kilincsorrú debilt ? nincs már a pártnak ökle mi ? így aztán mindent nyelvvel rendeznek re
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!