Jézus HIV-fertőzött volt?

2011. július 08. 16:15

Talán egy prédikáció erejéig közel érezték magukhoz azt a régen élt zsidó férfit, azt a bizonyos Jézust.

2011. július 08. 16:15
Szűcs Sándor
Mindennapi

„Jézus HIV Pozitív volt: ezt mondta egy Dél-Afrikai lelkész az egyik prédikációjában. Hogyhogy? Máriától biztosan nem kaphatta el, hisz Mária szűz volt. Nyilván nem jöhet szóba sem a szexuális érintkezés, sem a fertőzött vérátömlesztés. Ja persze, és a HIV vírust is csak 1959-ben regisztrálták, és a legújabb kutatások szerint az előtörzse is csak 1908-ban jelenhetett meg.

De nyilván nem is így gondolta a pásztor.

Egy olyan országban, olyan környezetben prédikált, ahol az AIDS népbetegség. Egy 2000-es statisztikát olvastam, ami azt mutatta, hogy akkor a felnőtt lakosság 20%-a volt HIV-fertőzött, több mint 4,2 millió ember! A nagy részük mára már valószínűleg halott is. De akkor talán egy prédikáció erejéig közel érezték magukhoz azt a régenélt zsidó férfit, azt a bizonyos Jézust.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2011. július 09. 16:57
Göbbels: én sem szívesen mondom, de igaz - Erdő Péter is zsidó, és az összes korábbi püspök is ! ( meg még sokan mások) Mindegyikük kiváló iskolákba jártak,ezért vannak mindenhol ők hatalmon! Szegény MO!!!!!!!!!
korona
2011. július 09. 09:23
Jézus gyalázók pokolra veletek! Azt gyalázzátok, amiben életem folyama folyik. De Jézus türelme mérhetetlen, ám nem maradnak büntetlenűl akik, mégha megváltottak is, szentségkáromlást követnek el. Legyen boldogtalan az életében mindenki, aki Jézust, Istent bántja, mégha csak gondolatban is.
atila68
2011. július 09. 03:04
Kedves Szűcs Sándor! Az ön édesanyja tripperes kurva volt?
Göbbels
2011. július 09. 00:42
Nem szívesen mondom, de igaz! A zsidók röhögnek a keresztényeken, hiszen ahogy mondják: ti tagadjátok a zsidók eszméit, miközben egy zsidót imádtok istenetekként! És még sok érvük van, ami igaz! A legjobban azon röhögtek, hogy annak idején egy kikeresztelkedett beszédhibás zsidó volt a legfőbb magyar főpap: Paskai László. Wiki: "Szülei Paskai Ádám és Ördög Mária kikeresztelkedett zsidók voltak. Az édesapa a holokauszt kezdetéig mint csendőr tevékenykedett. A gyermek Lászlót a háború végéig a keszthelyi karmeliták bujtatták; ez az élmény alighanem befolyásoló erővel bírt későbbi életútjára is." Hát olyan szegények vagyunk, hogy még a fenekünk is két fél részből van??!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!