Elnök úr, és a spermája?

2011. július 07. 11:07

A képlet egyszerű: egy 32 éves bevándorló nő, egy társadalmi nulla áll a francia elit elitjéhez tartózó DSK-val szemben.

2011. július 07. 11:07
Malinák István
Új Szó

„Bárhol jelenik majd meg az új francia államfő, bármilyen nyilatkozatot tesz, mindenkiben egy kérdés fog motoszkálni: Elnök úr, és a spermája hogy került a szobalány ruhájára?

A képlet egyszerű: egy 32 éves bevándorló nő, egy társadalmi nulla áll a francia elit elitjéhez tartózó DSK-val szemben. A volt IMF-vezér érdekében hatalmas erők mozdultak meg, mint látjuk, sikerrel. Az afrikai nulláról pedig elterjesztették: hazudott a bevándorlásügyi hivatalnak, hazudott a szállodában történtekről, drogüzérekkel áll kapcsolatban, prostitúciót folytatott stb. Nem tud védekezni, nem jelenik meg a nyilvánosság előtt, csak az ügyvédje próbálja menteni a menthetőt. DSK pedig mosolyog, integet a fotósoknak, nyilatkozik a sajtónak. Egyenlőtlen küzdelem.

A francia média már ezerszer elverte a port az »agresszív« amerikai igazságszolgáltatáson, amely úgy mert bánni a kedvencükkel, mint egy köztörvényessel. Azzal azonban nem foglalkozik, miért hazudott DSK is, amikor azt állította, hogy az ominózus időpontban nem erőszakoskodhatott a Sofitel szállodában, mert a lányával ebédelt. És ha nem volt semmi köze a nőhöz, hogyan került a sperma a ruhájára?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!