Dr.Lenhardt zsidózik, Kövér, Schmitt hallgat, csak Csányi szólal meg

2011. július 01. 19:53

Akkor és ott a magyar parlament egyetlen képviselőjében sem volt annyi gerinc, tartás, kurázsi, hogy felálljon és visszautasítsa ezeket a szavakat.

2011. július 01. 19:53
Sebők János
HVG

A zsinóros mentében szónokló Dr.Lenhardt azt találta mondani: »Kiesett ugyanis az NB I-ből az MTK csapata. S meg kell mondjam, hogy ez klubhovatartozástól függetlenül a magyar futballszurkolókban osztatlan örömet váltott ki, mert Lipótváros büszkesége, amely a hazai mezőnyben egyébként egy idegen testet képez, sosem volt az átlagszurkoló kedvence.« Akkor és ott a magyar parlament egyetlen képviselőjében sem volt annyi gerinc, tartás, kurázsi, hogy felálljon és visszautasítsa ezeket a szavakat, s kikérje magának mindazt, ami elhangzott. Ellenkezőleg. Dr. Lenhardtot képviselőtársai megtapsolták. Az éppen elnöklő Latorcai János (KDNP) pedig ahelyett, hogy rendre utasította volna a felszólalót, megköszönte neki a magvas gondolatokat. S ez akárhogy is nézzük szégyen, gyalázat! Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy Dr. Lenhardt nem először szólal meg ilyen minősíthetetlen hangon a Tisztelt Házban. (...)

Ezt a megnyilvánulást is nagy-nagy hallgatás vette körül. Sajnos, a közmédiában, a közösségi oldalakon is. A csöndet június 16-án az MTK Család Hagyományőrző Egyesület és az MTK Baráti Kör törte meg, amikor e szervezetek nyílt levelet írtak Schmitt Pál köztársasági elnöknek, Kövér László házelnöknek és Csányi Sándor MLSZ-elnöknek címezve, s többek között arra a kérdésre vártak választ, bírja-e Dr. Lenhardt az Országgyűlés »hallgatólagos egyetértését akkor, amikor éppen egy patinás egyesületet, és annak rajongóit definiálja nemzeten kívülinek«. Kövér házelnök, akinek érzékeny orrát a pöriszag is nagyon zavarja, s aki képes nemcsak rendreutasítani, de fenyegetni is parlamenti tagokat, frakcióvezetőket, ha neki nem tetsző módon nyilvánulnak meg, ebben az ügyben eddig nem látta okát, hogy megszólaljon. Néma a köztársasági elnök is, aki pedig hajdanán az MTK-ban forgatta a pengét, s ennek a klubnak köszönheti karrierjét, hírnevét. S néma az egyébként ehhez képest szirszar ügyekben mindig hetykelegény Deutschtomi is, aki pedig valamilyen oknál fogva mégis csak az MTK regnáló elnöke.

A megszólítottak közül egyedül Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke reagált június 28-án nyílt levélben: »Az Önök által kifogásolt képviselői megnyilvánulás meggyőződésem szerint minden jóérzésű, sportszerető emberből ellenérzést váltott ki… Biztosítom Önöket arról, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség úgy tekint az MTK-ra, annak hagyományaira, tevékenységére, mint a magyar labdarúgás kiemelkedően fontos szereplőjére és meghatározó értékére.« A többi néma csend. A politikai-szellemi elit képviselői is hallgatnak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 248 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kedves Robi
2011. július 03. 04:25
Dr Lenhardt egy szimpla idóta, a szerző viszont mások nyakán élősködő parazita! Rossz itt zsidó? Takarodj haza!
de karatna
2011. július 02. 20:17
Mutass nekem Tizianohoz, Antonio Allegri da Correggiohoz nagyságban méltó zsidó festőt. Aki úgy tudott rajzolni és festeni mint ezek?
DRKOTÁSZ
2011. július 02. 19:33
Figyeljetek csak! Ezek a kínaiak most zsidók, cigányok, vagy mindkettők??
de karatna
2011. július 02. 18:08
Mikor kapok hányingert a judeoliberális -transznacionális képmutatástól? Akkor amikor kiderül --mert hamar kiderül- , hogy az ilyen magyar ellenes antiszegregációs szarkeverés mögött judeo-liberális tényezők húzódnak meg. Olyanok, akik soha az életben nem raknák be gyermeküket cigány osztályokba, de a magyarságot erre akarják kötelezni. Ezen a fórumon kérdezem eme szép lelkületű lényektől, hogy miért nem jut eszébe egyetlen zsidó "szociológusnak", hogy Izraelben a zsidó szülőket arra kényszerítsék, hogy gyermekeiket arab osztályokba, arab tanulók közé zárják? Ez a humanizált zsidó szellem miért csak itt a Kárpát-medencébe kísért. Van egy érzésem, hogy miért. mert ebből is meg lehet élni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!