Politikussimogató

2011. június 09. 15:02

Az kizárt, hogy egy polgármester, egy fideszes politikus, fogja magát, és komplett hülyét csinál magából egy kereskedelmi tévében.

2011. június 09. 15:02
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Hírszerző

„Az kizárt, hogy egy polgármester, egy fideszes politikus, akit sokan Orbán utódjának tartottak (és talán maga is elhitte ezt - lásd még: száműzetés), fogja magát, és komplett hülyét csinál magából egy kereskedelmi tévében, ráadásul egy olyan sorozatban, amelyik irtózatosan kínos. Színész nem vállalja benne a fellépést, nemhogy magát minimálisan is komolyan vevő közszereplő.

Rosszindulatú pletykák szerint Rogán Antal eredetileg a torinói ló szerepére vágyott, de felesége ragaszkodott a szappanoperához, viszont a Krumpli nevű kutyát nem kérdezte senki. (...)

Abban nem vagyok biztos, hogy Rogán Antal akciója nem minősül-e egyoldalú tájékoztatásnak, tehát könnyen lehet, hogy hamarosan beadványok árasztják el Szalai Annamáriát, és sorban meg fognak jelenni a Jóban-rosszban epizódjaiban (szigorúan erősorrend szerint) az MSZP, a Jobbik és az LMP képviselői. A szocik között nyilván Gyurcsány a favorit, de amennyiben kardozós jelenetről lenne szó, akkor Mesterházy, viszont vissza kell növesztenie azt a hercig három testőrös szőrberendezést az arcára. A Jobbikból gyakorlatilag bárki jöhet, az LMP-vel viszont kicsit bajban vagyok, talán Jávor Bence tudná megfelelően hozni a törött lábú biciklistát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
made
2011. június 10. 11:56
Ha megtette , hát megtette , akit az asszony irányít az így jár.Én láttam száz szocist ettől megalázóbb celeb műsorokban, és mégsem verte ki a biztosítékot senkinél.Az arány így sem rossz.Ez legyen 2014-ben is és akkor meg leszünk elégedve.Amen.
abraka
2011. június 10. 11:25
Én csípem ezt a Rogán gyereket. Ha valamivel ambíciózusabb lenne, az nem lenne baj. De ki fogja nőni gyermekbetegségeit, és akkor Viktornak annyi, Viktor mehet pógármesternek felcsútra. Oszt jónapot.
láma szeme
2011. június 10. 10:29
Mocsokzsidózás vót mán? Mer ha nem, akkó most igen.
Hőhe
2011. június 09. 22:58
Most akkor ez ilyen belterjes copiádé ?-) Hallj rá, j'iccakát !-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!