A pártszavazás sikere

2011. június 28. 08:26

A politikai bölcsességén múlik, hogy megérti-e a pártszavazás üzenetét.

2011. június 28. 08:26
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Ha igaz, amit a pártközpont szivárogtat, hogy tudniillik eddig ötezren vehettek részt a pártszavazáson, akkor ez valódi politikai siker.

Az MSZP-nek nyilvánvalóan nincs harmincezer tagja. Most látjuk, hogy a nyilvántartások mennyire pontatlanok. Sokak neve kétszer is szerepel az adatbázisban, meghalt vagy kilépett tagjainkat meg sok helyen nem törölték a nyilvántartásból. De van, ami ennél fontosabb. Közös, nem vitatott tapasztalatunk, hogy tagjaink harmada, negyede aktív politikailag: részt vesz programjainkon, részt kér döntéseinkből. Eszerint az MSZP-nek országosan 8-10 ezer olyan tagja lehet, akivel politikánk formálásban tényleg számolni kell. Az ő többségük úgy tűnik részt vesz a pártszavazáson. Tehát fontos neki a párt átalakítása. Abban meg teljesen biztos vagyok, hogy a feltett kérdésekre adott válaszok közt az »igen«-ek lesznek túlsúlyban.

Az meg a vezetés politikai bölcsességén múlik, hogy megérti-e a pártszavazás üzenetét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turul Népe
2011. június 28. 15:50
„Nem azt mondták, Feri, hanem azt, hogy menj a p...csába! Valljuk be!” te barom gyurcsányi, fogd már fel, hogy kb. 5 000 szavazó hatalmas bukás, ugyanis a párttagok 25%-ának egyirányba mutató szavazata kell a "pártszavazás" sikerességéhez, tehát még ha minden szavazó a te hülyeségeidre szavazott volna is (ami abszurd lenne) akkor is halovány szellentés vagytok a magyar politikai élet viharában - tehát ideje eltűnnöd Magyarországról, ez nem a te hazád!
elfelejtette
2011. június 28. 15:39
Ahogy mondom, esik szét az egész: http://uid1540.mandiner.hu/cikk/20110628_szakitott_az_mszp_vel_a_tarsadalompolitikai_tagozat#comment514914
elfelejtette
2011. június 28. 14:21
Én nem értem, mit kell ezen ennyit filozofálni. Azért van a pártszavazás, mert Gyurcsány arra számít, hogy a tagság őt támogatja, így akarja átvenni a vezetőség felett az irányítást. Javítson ki valaki, ha netán tévednék, vagy rosszul látom, nekem ennyi jött le ebből az egészből.
várúr
2011. június 28. 14:13
Megfogadtam, hogy nem kommentelem ezt a hazug idiótát (tótát sem).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!