Pörkölt Kötcsén

2011. május 21. 12:59

Sajnos esetére, amikor is harmonika kísérettel elindul az igazi mulatozás, nem tudunk maradni, mert Klári holnap külföldre megy.

2011. május 21. 12:59
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Az egyik kötcsei egyesület amolyan kisebb falunapot szervez. Ennek részeként csapatokban pörköltet főzünk bográcsban. Tegnap vettem marha lábszárat, nyakat és combot, meg ugyanannyi sertés csülköt. Felkockáztam, de az igazi „örömöt” a négy kiló vöröshagyma tisztítása és aprítása jelentette. Mi tagadás, valahogy senki nem buzgólkodott, hogy segítsen. De készen vagyok, legalább is, ami az előkészítést illeti. Lassan autóba vágjuk magunkat és irány Kötcse. Sajnos esetére, amikor is harmonika kísérettel elindul az igazi mulatozás, nem tudunk maradni, mert Klári holnap külföldre megy (nem, nem nyaralni, dolgozni), és még ezer teendője van addig. Na, mindegy, majd magamban dúdolgatok visszafelé az autópályán.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2011. május 22. 23:58
ne báncsátok má Gyurcsán Viktort! írigylitek azt a kis perköltet is tűle? van szegínnek elég baja! Nem?
nahát-nahát
2011. május 22. 18:18
Edd csak a pörköltet, nem sokára idézheted a klasszikusokat: " tarhonya, már megint tarhonya"
kordonbonto
2011. május 22. 17:10
Fletó, kedvezményes pápuai családos utazást ajánlok mert azok is táncoslábu marhapörköltöt akarnak zabálni.
hátakkor
2011. május 22. 13:48
sokat utazik Klára mostanában, Feri..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!