Orbán jövőre sajátjaként vezeti be a vizitdíjat is

2011. május 28. 19:27

Korunk legokosabb politikusának Demeter Ervint tartjuk, s ezzel még a legtárgyilagosabb elemzők is egyet kell hogy értsenek.

2011. május 28. 19:27

Nemrég azt találta mondani, hogy a szocialisták jobban tennék, ha hallgatnának, mert ők adósították el az országot, és miattuk nem lehet fenntartani a korkedvezményes nyugdíjazást. Mondta ezt arra föl, hogy a szocik videofelvételt mutattak be, amelyen Demeter egy mai államtitkárral elszántan áll ki a korkedvezményes nyugdíj mellett, amit a Fidesz az idők végezetéig fenn fog tartani az egyenruhásoknak, az ugyanis jár nekik.

Demeter Ervin érvelése abból a többévnyi kutatómunka során kiérlelt Varga Mihály-i alapvetésből indul ki, hogy minden elképzelhető rosszért, de különösen az adósságért Gyurcsány és a szocik a felelősek.

Igen ám, de amikor 2006 októberében Demeter és társa kiállt az újságírók elé örökéletűnek kihirdetni a korkedvezményes nyugdíjat, az akkori fideszes nyilatkozatok szerint az ország már a szakadékba zuhanva hörögte az utolsókat, mi több, a magyar gazdaságot annyira tönkretették, hogy már nem is létezett, a magyar csődhöz képest az 1929-es világválság prosperáló időszak volt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemhivo
2011. május 29. 18:55
...de most tényleg... Mi a f.sz a gond a vizitdíjjal? Már réges régen be kellett volna vezetni...Ha a Zorbán vezeti be, az sem gond, .... a leghülyébbeknek is lassan "lejön", hogy erre igencsak szükség van... A hitelét ezzel a fidesz már nem veszítheti el, hiszen azt már régen elveszítette...de még egy ésszerű kormányzással (amihez a vizitdíjra is szükség van!), ...visszahozhatja a népszerűségét.
várúr
2011. május 29. 18:18
Demeter Ervin 2006-ban... Mindentudó Megyesi ismét akkorát csúsztat, mint egy komplett hokicsapat. Az ország 2008-ban jutott csődközelbe, Bajnai 2009-ben markolta fel az IMF-gigahitelt, a megakorrupció 2006-2010 között járt csúcsra, és így tovább. A Megyesi-féle hazudozás 10 év alatt se változik, a gazdasági helyzet napról-napra.
Krupp Skya
2011. május 29. 17:56
jav. szurkolók
Krupp Skya
2011. május 29. 17:55
Azért, hogy megváltozott a kommunista propaganda, azelőtt a kulákok ellen izgattak, meg a klerikális reakció ellen, meg akinek nagy töke volt, most meg a foci szurkolok ellen. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!