A Galamus megszűnik – vagy nem

2011. május 23. 09:28

Nem tudjuk fizetni sem a Galamus költségeit, sem a saját villanyszámlánkat.

2011. május 23. 09:28

Nem tudjuk fizetni sem a Galamus költségeit (ezért nincs G-7 sem), sem a saját villanyszámlánkat.(...)

Nem hiszem, hogy részleteznem kellene, hogy ez a csoportban senkinek sem örömhír. Nekem különösen nem, mert mi másért találtam volna ki a Galamust, ha nem azért, mert úgy gondoltam, szükség van rá, mi másért tettem volna bele napi 6–8–10 órai munkát másfél éven át, egyetlen pihenőnap nélkül, és mi másért éltem volna fel ez idő alatt a megtakarított pénzemet, ha nem azért, mert úgy gondoltam, előbb-utóbb meg is élünk majd a munkánkból. Nem, nem élünk meg. Pályáztunk, nem kaptunk pénzt. Próbáltunk befektetőt találni, nem sikerült. Másfél év alatt nagyjából hárommillió forint támogatást kaptunk (a Galamus havi költsége, amelyet minden hónapban ki kell fizetni, 200 ezerről indult, ma 400 ezer forint), ebből majdnem egymilliót adtak az olvasók. Nagyon nagy dolog volt, pillanatnyi megkönnyebbülést és reményt jelentett, de megoldást, sajnos, nem. Sem a Galamus és önmagunk fenntartására, arra meg végképp nem, hogy a Galamust tartalmilag is változatosabbá, sokrétűbbé tegyem, és legalább a napi szerkesztési munka egy részét le tudjam rakni magamról.(...)

Kiszámolták, hogy ha elegendő számú olvasónk hajlandó évi 6000 forintért előfizetni a Galamusra, akkor lesz Galamus. És ha még olyanok is lesznek, akik nemcsak előfizetnek, hanem támogatják is az újságot, akkor egyenesen nyert ügyünk van.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szigno57
2011. június 06. 22:30
jav.: Na most mi lesz? Megszűnnek ezek a tetűfészek? - vagy mi lesz velük? Van egy elado olddalam, de nekik ingyensem, az fix! Kockafejű Éva Banya gondolom az utolsókat rúgja, mert különben életben tartotta volna ezt nyűves társaságot. Az életben jobbulást, de politikiailg reméjúk kinyúlik, mielőbb!
szigno57
2011. június 06. 22:25
Na most mi lezs? Megszűmík ez a tetűfészek, vagy nem?
gatter
2011. május 24. 07:02
Lassan indulhattok ti is a tecsóba szalámiért , mint bakács ! Aztán a hócipő .... Libsi életpálya modell ! Először hazudnak évekig , aztán lopnak , majd újra hazudnak . A tecsónak lassan meg kell erősítenie az őrséget ! Az egyik sorban az orkok lopnak , a másikban a libsi értelmiség .
wartog
2011. május 24. 06:54
Szavazunk? Igen, igen, igen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!