Hány halálos áldozatuk lesz a Fidesz-lágereknek?

2011. április 21. 10:23

Az egymilliós Index-riport Vásárhelyi Mária előadásáról a Magyar Demokratikus Charta 2009-es rendezvényén.

2011. április 21. 10:23

„A Debreczenit követő Vásárhelyi Máriát Váradi Júlia azzal konferálja fel, hogy »ismét egy sokkoló előadás következik«, ami bennünk egy pillanatra felcsillantja a világ első liberális zombipornójának a lehetőségét, erről azonban sajnos szó sincs. Vásárhelyi mostani produkciója még az összegyűlt nyugdíjasok igényeit sem elégítette ki. Vásárhelyi ugyanis szemben a konferencia másik két előadójával előadni sem tud.

Így ő húsz percben papírról olvasott fel valamit, ami vagy egy volt az ÉS-ben már megjelent cikkei közül, vagy kísértetiesen hasonlított ezekre. Ráadásul Vásárhelyi csak ülve tud olvasni, így a közönségnek azon kilencven százaléka, amelynek nem volt szerencséje az első sorban ülni, csak a nyakát nyújtogathatta.

Talán nem szégyen bevallani, de mindketten alapvetően Vásárhelyi miatt döntöttünk úgy, hogy péntek délutánunkat erre a rendezvényre áldozuk. Egészen pontosan azért, mert bíztosak voltunk benne, hogy mond valamit az Indexről is. Mint a dominához befizető férfiak, azért szenvedtünk, hogy Vásárhelyi egy utolsó, jól irányzott ostorcsapással megrántsa a ravaszt elektromos árammal már eleve felajzott hímvesszőnkön.

»A magyar internetes portálok közül a kétségtelenül legprofibb, legjobb infrstruktúrával rendelkező Index jobboldalisága rendkívül rafinált.« Lucskosan, elaléltan pillantottunk egymásra. Megszorítottuk egymás kezét. Megkaptuk, amire vágytunk. Rafináltak vagyunk. Mi is megadjuk hát, amire Vásárhelyi vágyik. Következő célunk a Magyar Nemzet és a HírTv szintjének elérése, ők ugyanis már »rafináltan kirekesztők«. Földet rengető orgazmus lehetne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabo61peter
2011. december 28. 02:06
Ribanc! Hallottál a buchenwaldi szukáról, Ilse Kochról? Nyugi: annyira nem vagy perverz. Nem nyugi: csak perverz nem vagy annyira. Veletek csak így lehet beszélni. Sajnos. By the by: mikor húztok el? Innen?
Tyrker
2011. április 22. 15:13
"A magyar internetes portálok közül a kétségtelenül legprofibb, legjobb infrstruktúrával rendelkező Index jobboldalisága rendkívül rafinált." Ha az Indexet a konzervek baloldalisággal, a ballibek pediglen jobboldalisággal "vádolják", akkor valamit nagyon jól csinálnak ezek a fiúk.
tevevanegypupu
2011. április 21. 22:45
Nem tul elegans de nagyon jopofa cikk. Kulonben is Vasarhelyi ki lett fizetve nem?
advocaat
2011. április 21. 18:49
EZ ÜTŐS! Szily jó nagyon. Pl. "Ágybavizelő Ferenc" című hosszas, behugyozásig mulatságos eszmefuttatása könyvjelzőbe van véve...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!