Beválhat a Gyurcsány-modell

2011. április 18. 07:27

Nem csak annak örültem, hogy a Charta szervezte a legnagyobb tüntetést a hétvégén, hanem annak is, hogy a győri választást elbukta a KDNP városi elnöke.

2011. április 18. 07:27

„Jó hír érkezett késő este. Nem csak annak örültem, hogy a Charta szervezte meg a legnagyobb létszámú politikai tüntetést a hétvégén, hanem annak is, hogy a győri időközi választást elbukta a KDNP városi elnöke, aki a Fidesz jelöltje is volt. (Győr a Borkai-Szíjjártó páros) városa - és mégis.

Az MSZP-s jelölt - bár megszerezte a szükséges kopogtatócédulát - visszalépett a Pro Urbe-díjas aspiráns, Bárány István javára.

A gesztus meghozta gyümölcsét. A kormánypárt újabb pozíciót bukott el - 60-36 százalékos arányban...

A Gyurcsány-modell, miszerint egy fideszes, egy jobbikos, egy demokrata jelölt versenyéből az egyéni mandátumok többsége megnyerhető lenne 2014-ben, úgy látszik, működőképes lehet. Ráadásul a mostani állapotához képest a Fidesz már csak gyengülni fog.

A győzelem pedig a demokrácia helyreállítását hozhatja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matula
2011. április 18. 18:39
jah, és még mindig nagyon hülyegyerek-fejed van.....
matula
2011. április 18. 18:37
Nézzük csak minek is örül ez a hülyegyerek??? Bárány Istvánra 1073-an szavaztak,(60,1 %)...hm Perger Elzát (Fidesz-KDNP) 657-en (36,8 százalék).ejha!!!! 26,8 % -os részvétel mellett.. gyúrjál aortára zsótikee!
slomovicz
2011. április 18. 17:54
"Beválhat a Gyurcsány-modell" Ez hülye! Kérem tegyék vissza az ápoltra a kényszerzubbonyt, mert ismét kiszabadult és írni kezdett, a rögeszméiről. Beöntés, napi kétszer hidegzuhany. :-)
depeses
2011. április 18. 17:45
Győrben visszalépés történt, nem összefogás. Az ellenzéki összefogás, amit Gréczy óhajt, sosem fog megvalósulni, mert úgy ódzkodnak az MSZP-tól, mint az AIDS-es betegtől. Kíváncsi vagyok, ha Bárány neve mögött ott virít a szavazólapon nemcsak a Pro Urbe, hanem az MSZP is, mi lett volna a végeredmény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!