A Húsvéti Alkotmány

2011. április 23. 16:52

Amennyiben kirekesztésről beszélhetünk, kirekesztette magát az MSZP és az LMP.

2011. április 23. 16:52

„Hogy az új alaptörvény kirekesztő és egyetlen párt, illetve Orbán Viktor egyszemélyes alkotmánya lenne? Megfeledkeznek arról, hogy az országos konzultáció során a nyolcmillió kérdőívből néhány ezer híján egymillió válasz érkezett vissza. Valószínűsíthető, hogy nem a funkcionális analfabéták küldtek be több mint másfélszáz módosító javaslatot. Amennyiben kirekesztésről beszélhetünk, kirekesztette magát az MSZP és az LMP, akiket hiába invitáltak századszor is a parlamenti vitára, mindannyiszor visszautasították azt.

Bennünket, mint az elszakított nemzetrészekhez tartozó magyarokat különösen érdekel az az Alkotmányban is szentesített történelmi visszakapcsolás, amely helyreállítja a nemzet múltbéli, jelenlegi és jövőbéli összetartozását, és ezt az együvé tartozást az újra anyaországgá vált Magyarországgal, majd minden bizonnyal sarkalatos törvényben rögzített szavazati joggal erősíti meg.

Az ellenzék pánikkeltésének gyökereit itt kell kitapogatnunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2011. április 24. 12:57
Lajos úrral mindenben egyetértek. Pont.
tevevanegypupu
2011. április 24. 11:06
Aki nem kuldte vissza a levelet - akar mert kozonyos volt, akar mert nem ertett egyet vele - annak tokeletesen mindegy, hogy volt-e rendszervaltas vagy van-e szabadsag. Oket csak az erdekli - (es ebben Gyurcsanyeknak némi igazsaga volt) - mennyivel emelik vagy nem emelik fizetesuket, mi az amit ingyen (adobefizetes utan termeszetesen) kaphatnak az allamtol. Kell meg vagy szaz ev mire Magyarorszag ujra polgari lesz. Ehhez pedig ez az Alkotmany az egyik elso lepes.
kerecsen
2011. április 24. 09:03
Kedves Lajos Bátyám! Nagyon jól látod, ezért nyüszítenek a volt bitorlók, hazaárulók. Ott, Háromszéken több eszetek van, mint itt maradékországon. Igaz nektek csak a bocskorosokkal kell naponta megküzdenetek, míg nekünk ez az újlipóciai, zsigeri csürhe jutott. Összefogva, mindkettővel elbánunk... További jó egészséget, áldott ünnepeket a sepssiszentgyörgyieknek!
Adófizető
2011. április 23. 22:08
Nincs nekem semmi bajom a határon túl élő magyarokkal. Sőt, ha akarnak feltétlenül magyar állampolgárok lenni, legyenek. De a szavazati jog egy kicsit más. Ez a szemét maffia - ami nálunk most kormány helyett van - már ne a határon túlról akarjon szavazatokat szerezni a további hatalmon maradáshoz. A magyar kormány és a magyar parlament elsődleges feladata ennek az országnak a vezetése, a mi - határon belül élő magyarok - életkörülményeink , adóink, járulékaink, nyugdíjunk, stb. meghatározása. A határon túli magyarokkal való törődés bármennyire sajnálatos is, csak másodlagos feladat. Az ország irányításának feladatát olyan emberek tehetik meg, akik a mi érdekeinket képviselik, és ezeket az embereket mi tudjuk megválasztani. Hát ezért nem kellene szavazati jogot adni a határon túli magyaroknak. Ha Ők ezt nem látják be, akkor a mi ellenségeink. Ha feltétlenül szavazni akarnak a jelenlegi politikusainkra, akkor szerintem vigyék Őket magukkal nyugodtan. Nem fognak hiányozni itthon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!