Megmutatjuk Orbánnak

2011. március 29. 07:17

Szükségünk van Rád. Szükségem van Rád. A Hazának szüksége van Rád. A Köztársaság megér egy szombat délutánt.

2011. március 29. 07:17

„Április közepétől egymást érik a demokraták megmozdulásai, amelyeken kiállnak a Köztársaságért, a demokratikus jogállami alkotmányért. Ma már tudjuk, hogy a szakszervezetek után a sort a Magyar Demokratikus Charta nyitja április 16-án délután 15 órakor a Batthyány-örökmécsesnél. Szeretném, ha ott lennél. Fontos vagy. Kérem, hogy hozd el barátaidat, ismerőseidet!


Akard, hogy két szemével lássa Orbán ellenzékének erejét! Lássa, hogy középiskolások, egyetemisták, munkások, irodai alkalmazottak, munkanélküliek, nyugdíjasok, egészségügyi dolgozók és pedagógusok, rendőrök, fiatalok és idősek, vidékről és Budapestről, szociáldemokraták, liberálisok, konzervatívok, zöldek, pártokat utálók és értük lelkesedők mind ott állnak vele és rendszerével szemben! Akard, hogy érezze, erő áll vele szemben, a demokraták ereje!

Szükségünk van Rád.
Szükségem van Rád.
A Hazának szüksége van Rád.
A Köztársaság megér egy szombat délutánt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2011. március 30. 07:03
"Szükségünk van Rád. Szükségem van Rád. A Hazának szüksége van Rád" Nekem ugyan nincs szükségem rád!
1120
2011. március 30. 00:04
"Megmutatjuk Orbánnak..." Legfeljebb a pöcsödet, kártevő... (Azt mondják, hogy a nagyorrúaknak az is méretes... :)
pityesz74
2011. március 29. 23:13
Mit akar vajon megmutatni ez a csótány?Testőrök nélkül egy belvárosi kávéházba sem merné betenni a lábát!Könyörgöm,valaki akassza már fel!!!!
Zénón
2011. március 29. 23:08
Feri, már épp eleget láttunk ... :( nagyon kérem, maguk már ne mutassanak meg semmit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!