Orbán, az európai szupersztár

2011. február 19. 15:59

A Spiegel már referenciaként használja a nevét.

2011. február 19. 15:59

Orbán Viktor kezd európai politikai szupersztárrá válni – és már nem csak hírhedt politikusként. A Spiegel már referenciaként használja a nevét.

Február 14.i számában a hetilap a Merkel kancellár elleni európai lázadásról szóló cikkében non plus ultraként  hivatkozik Orbánra.
Merkel német kancellár kiverte a biztosítékot az európai politikusok között a kétsebességes gazdasági együttműködés és az egész EU-ra kiterjedő uniformizált makro-gazdasági elképzeléseivel.

A Spiegel tudósítása szerint nem más, mint Orbán Viktor tapssal fogadott beszéde fejezte ki az európai lázadás erejét – épp azt a miniszterelnököt emelték vállukra az elégedetlenek, akit az elmúlt hetekben a médiatörvénye miatt élesen támadtak.

Az európai középjobb pártok képviselőinek egyik gyűlésén nyerte meg magának a közönséget Orbán miniszterelnök. Orbán a Spiegel tudósítása szerint nem csak itthon darálja ellenfeleit, de Merkel politikai szövetségeseit is maga mellé tudja állítani: nem csak a Merkellel szövetségben levő bajor kereszténydemokraták, de Merkel CDU-jának tagjai is Orbánnal értettek egyet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2011. február 20. 19:39
Tényleg szupersztár. Cirkuszban kéne mutogatni. Mindenki jobban járna.
afterall33
2011. február 20. 15:39
Merkel meg a gondolkodás! LOL Orbán meg a lázadás! Tudja ez a Peti mi az a lázadás? Vagy csak épp jobbra tart?
Tzintzorgee
2011. február 20. 13:35
Cunnningham, inkább a NOL onine-on nyomd a hülye szövegeid, te , hova is való kis pöcs ?
soelmo
2011. február 20. 12:01
Kár, hogy Kóczián a Kuncze kutyájának kölke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!