Mozgalmunk szervezése jól halad

2011. február 15. 11:38

Mozgalmunk szervezése jól halad, az elmúlt hetekben Kaposváron és Debrecenben is sikeres tagtoborzást végeztünk. Interjú.

2011. február 15. 11:38
– Sajtóhírek szerint Szentesen az ön mozgalmához egyetlen személy szeretett volna csatlakozni, viszont megjelent mintegy száz HVIM-s aktivista is, válogatott szitkokat szórtak önre, így bezárkózott a tanácskozóterembe. Minek tudható be a szerény támogatói érdeklődés?

– Szeretném leszögezni, mozgalmunk szervezése jól halad, az elmúlt hetekben Kaposváron és Debrecenben is sikeres tagtoborzást végeztünk. A szentesi toborzónkat viszont a HVIM a Jobbikkal együtt egy törvénytelen demonstrációval megzavarta.

– A Jobbik részvételéről nem olvastam, ahogy arról sem, hogy a HVIM törvénytelenül demonstrált volna.

– Két jobbikos országgyűlési képviselő, Zagyva György Gyula és Varga Géza is részt vett a demonstráción, amelyet ugyan előre bejelentettek, de nem pontosan oda, ahol tüntettek. Toroczkaiék háromnegyed órával a rendezvény kezdete előtt már elállták az érdeklődők útját, így nem jutottak be az előadásunkra. Az ő érdekükben felfüggesztettük a rendezvényt. Sajnálom egyébként, hogy jobbikos képviselők is asszisztáltak a törvénytelen demonstrációhoz, illetve az ott elhangzó, minősíthetetlen hozzászólásokhoz.

– Valójában milyen irányultságú politikai mozgalmat szervez? És hová pozicionálnák magukat: a Fidesz–KDNP és a Jobbik közé?

– Patrióta, a nemzeti ügyeket előtérbe helyező mozgalmat indítottunk útjára. Hogy a politikai palettán egy ilyen szerveződés hol helyezkedhet el, arról azért nem beszélek szívesen, mert a hagyományos balos-jobbos felosztás a múltról szól.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2011. február 16. 13:16
Ez a pasas olyan ellenszenves. ( Már a közelsége is irritáló) Nem tudom, hogy a Jobbikosok hova tették az eszüket, hogy egy ilyen figurát vittek magukkal, bármennyi pénze is van.
Senye Péter
2011. február 16. 08:15
Ha az MDF-et akarja így újjászervezni, sok sikert hozzá.
buckafej
2011. február 16. 07:38
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy sokszoros milliomos, milliárdos embereket, főleg ha egy bizonyos kort elértek, mi vezérel arra, hogy a mocskos politikával foglalkozzanak, ahelyett, hogy élveznék az életet egy nyugis tengerparti házikóban!
Dr. Kotász
2011. február 16. 06:45
LMP 2.o Lehet Más a Pősze
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!