Lex-Szíjjártó, lex-Budai - havi 2 millió felett

2011. február 04. 11:31

Várjuk a bejelentést, hogy mindazok, akik kétmillió felett keresnek, visszafizetik a különbözetet - és azonnal lemondanak.

2011. február 04. 11:31
„Szíjjártó Péter után Budai Gyuláról is kiderült, hogy több, mint kétmillió forintot visz haza havonta - törvényellenesen. Amikor Magyarország munkavállalóinak nagyobb része ezekben a napokban azzal szembesül, hogy nettó is kevesebbet keres, mint egy hónapja. És akkor ég nem kalkulált a benizárral, az áramárral, az élelmiszerárral.

Persze, Szíjjártót, vagy Budait ez a probléma nem érdekli. Nekik az áremelés érdektelen. A nemzet igazmodói és igazságosztói magasról lesajnálják a saját maguk által hozott törvényeket is. Kiváncsi vagyok, hogy Budai, aki manapság e-mailekre hivatkozva perelget, meg filozófusokat és más tudósokat üldöz, valamint étkészletért adott földet, és halottal kötött szerződést, most hogyan fogja ezt megmagyarázni.

Nyilván nem vette észre, mennyi pénzt utaltak át neki - valamennyiünk adóforintjaiból. Meg Szíjjártó, aki piaci méretűre fejlesztette a hazudozást a magyar közbeszédben, szintén nem látta a bankszámláját, elvégre két óránként kell kiállnia kommunistázni és mentegetni a főnöket demokráciapusztítását és diplomáciai baklövéseit.

Várjuk a bejelentést, hogy mindazok, akik kétmillió forint felett keresnek, visszamenőleg visszafizetik a különbözetet - és azonnal lemondanak.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bécike
2011. február 10. 17:56
Riz Gábor országgyűlési képviselő (forrás, jegyzőkönyvek, www.parlament.hu, teljesen nyílt forrás): Bruttó tiszteletdíj 2011.jan : 394.230 Ft Választókerületi pótlék 2011.jan: 473 076 Ft Lakhatási támogatás 2011.jan : 115.950 Ft Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei közgyűlés főállású alelnöke: 574.400 Ft Költségáltalány: 114.880 Ft Sajó-menti Szakképzés Szervezési Társulás elnökeként: 354.900 Ft + egyéb nem ismert tisztségek Összesen: 2 027 436 Ft
de karatna
2011. február 05. 15:00
Te kis GECHY! Miért nem akkor járt az a liberaliuzmustól és toleranciától kipállott szád, amikor a veszteséges BKV-tól a nagy valagú posztbolsevik, prolisztokrata "tésasszony" Szalainé Szilágyi ELEONÓRA 100 millió prémiumot és egyebeket utalt ki magának. Nem beszélve a többi előzetes fogva tartását töltő poszt és judeobolsevik jabrancról, akik ha rajtuk múlik a VI. és VII. kerületet saját zsebre kilóra eladják és csak a zsinagógát hagyják meg, hogy oda, miután kifosztották a magyart elmehessenek Kol Nidrét fohászkodni, http://www.youtube.com/watch?v=OmwY5yDbReo hogy levezekeljék ocsmány bűneiket! Amelyeket ismét majd elkövetnek!
heima
2011. február 05. 14:20
Az ellenzéki újságírók éleslátását dícséri, hogy ez a teljesen nyilvános adatot tavaly július óta egyikük sem szúrta ki.
HSL
2011. február 05. 03:28
(ásítok)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!