Éljen a szabad jövő!

2011. február 13. 14:30

Jogerősen ért véget a Zuschlag-per. Majd' hat évet vártunk rá, mégsem maradtunk hiányérzet nélkül.

2011. február 13. 14:30

„A hosszú vizsgálat nyomán arra derült fény, hogy a szocialisták egyik ifjú reménysége, barátait hadrendbe állítva, pártkapcsolatait felhasználva, bűnszervezetet alkotva tízmilliókat lapátolt ki az egyik minisztériumból, és cserébe semmit sem adott.

Kárhoztathatjuk ezért a hazai politika mocsarát, kiváltképp az elkorcsosult ifjúságot. Csakhogy a tettet fényes nappal, munkaidőben követték el. Sokak szeme láttára. És nem kevesek közreműködésével.”

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2011. február 14. 06:26
Akivel beszéltem, annak mindnek keserű a szájaíze, nem értik hol van itt az enyhítő körülmény, az hogy 50 millát visszafizetett, az inkább újabb gyanút ébreszthetett volna a vádhatóságban, az APEH-ben. A hálózat keze mindenhová elér?
cunningham
2011. február 13. 19:42
Nekem is van némi hiányérzetem. Egy Várhegyi nevű tolvaj ugyanis csak felfüggesztetett kapott.
56október
2011. február 13. 19:30
Öreg, egy olyan ítélet, amire majd' hat évet kell várni, tényleg nem maradhat hiányérzet nélkül!
Bell & Sebastian
2011. február 13. 17:40
Mindenesetre az antipátia-versenyt a két bíró nyerte, szorosan az ügyvédek előtt, ezzel együtt a pénzt is. Gyurcsány meglátta benne az utódát, a tudta nélkül el nem kapják a kis államvallás-gyalázót, az biztos! Megfázott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!