Szerbia
ÉLŐ
Anglia

A nemzet polgármestere

2011. február 04. 09:21

Csak annyit tehetünk, hogy hosszú, nyugodt, további sportsikerekben gazdag életet kívánunk Derce Tamásnak.

2011. február 04. 09:21
„»A jól végzett munka egyetlen jutalma, hogy elvégezhettük« - sokáig nemigen értettem, Orbán Viktor mit akar ezzel a beszédeiben többször emlegetett Gandhi-idézettel. Most leesett a tantusz. A helyes magyarázatra Wintermantel Zsolt, Újpest fideszes polgármestere és elődje, Derce Tamás vezetett rá. (...)

Önmagában nem is az a legfőbb gond, hogy közpénzből életjáradékot fizetünk valakinek. Végtére, a nemzet kiemelkedő színészeit, sportolóit is így becsüljük meg. Csakhogy az ő esetükben a gyanú árnyéka sem fér ahhoz, hogy a díjat az érdemeikért, és nem politikai szolgálataikért kapják.

Most viszont itt állunk egy hatalmas, mindent beborító árnyékkal. És ezek után csak annyit tehetünk, hogy hosszú, nyugodt, további sportsikerekben gazdag életet kívánunk Derce Tamásnak. Már csak azért is, mert a politikus a botrány hatására bejelentette: a neki juttatott pénzből alapítványt hoz létre hátrányos helyzetű gyermekek támogatására.

Lám, a végére csak elnyeri értelmét az a Gandhi-idézet.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2011. február 04. 11:42
Mondhatta volna Derce azt is " Miazhogy! Nagyonis!" De nem mondta hanem alapítványt hoz létre. De azoknak akik csak hörögni tudnak , ez nem számit. A lényeg a hörgés. Esetleg a témához hozzászólni?
El Topo
2011. február 04. 09:39
Ez a cikk ilyen vatta. Volt még ennyi hely az újságban a tördelés után és valamivel ki kellett tölteni.
morfondír
2011. február 04. 09:29
Elég sok kanyar után, mit ne mondjak. Ez olyan mint amikor a bolti kamera felveszi a lopást és még a pénztár előtt van a delikvens. Kifizeti. Ja, hogy már a kabát alatt volt? Persze, csak azért, mert ott könnyebb vinni, vagy valami hasonló magyarázat.... Ha ilyen fasza gyerek, akkor miért Tarlós a góré? Na, de nem is bosszantom magam tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!