Gyurcsány szívességet tett Orbánnak

2010. november 09. 07:01

Gyurcsány nem csak azok dolgát nehezítette meg, akik aggódnak a jogállam sorsáért és elutasítják az MSZP-t: saját pártjában is zavart okozott.

2010. november 09. 07:01
„A volt miniszterelnök nyilván személyes revánsként élhette meg, hogy a mostani kormányfőt hazugsággal, csalással és lopással vádolja meg, mindez azonban az ő szájából igencsak hiteltelenül hangzott. Így aztán remek alkalmat kínált tálcán a kormánypártnak ahhoz, hogy az utóbbi hetek törvénykezési ámokfutását bírálókat egy kalap alatt láttassa a bukott szocialista politikussal.

Gyurcsány nem csak azok dolgát nehezítette meg, akik aggódnak a jogállam sorsáért, egyben elutasítják az MSZP-t. Szemmel láthatóan a saját pártjában is zavart okozott. A Demokratikus Charta rendezvényével ugyanis beelőzött a szocialisták hasonló akciója elé. Párttársa, Szanyi Tibor egyenesen leárulózta az önjáró volt miniszterelnököt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
felfújta a szél
2010. november 09. 11:51
Ceterum censeo: Gyurcsány NON esse delendam
röviden
2010. november 09. 10:56
Gyurcsány hiperaktivitásában mindig lehet bízni. Ha tisztességgel tudta volna viselni a vereségét, és fél évig hallgat, nem fenyegetődik, nem blogol, legfeljebb titokban szervezkedik, egy árnyalattal több esélye lenne. Erre azonban képtelen volt, és ezzel előre ellehetetlenítette a visszatérését. Hogy ebben mennyi szerepe volt a felelősségre vonástól való szorongásának, sose tudjuk meg.
mr.Marcang
2010. november 09. 10:03
Ugye csak akkor kerülhetne a vicces házba gyf., ha valaki bebizonyítja, hogy már akkor - pl. 2006 őszén - sem volt normális? Visszamenőleg.
mr.Marcang
2010. november 09. 10:03
Ugye csak akkor kerülhetne a vicces házba gyf., ha valaki bebizonyítja, hogy már akkor - pl. 2006 őszén - sem volt normális?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!