Liftrobbantók

2010. október 30. 17:52

A Fidesz kezd rádöbbenni, hogy csak bizonyos határig lehet kifizetődő azonos nézeteket vallani a szélsőjobbal.

2010. október 30. 17:52
„A Magyar Nemzet, amely most szigorúan tartja magát a tudósítás elemi szabályához, kommentár nélkül ismeri el, hogy Budaházyékat joggal és megalapozottan gyanúsítják az alkotmányos rend fegyveres megtámadásának előkészületeivel. Az ügyből kettős a tanulság. Az egyik közönséges bűnügyi: ahogyan szorul a hurok a csoport körül, a piti beszervezettek köpni kezdenek, megpróbálják menteni az irhájukat. A fontosabb azonban a politikai. A magát »mérsékelt jobboldalnak« föltüntetni igyekvő párt kezd rádöbbenni, hogy bizonyos határig kifizetődő lehet azonos nézeteket vallani a szélsőjobbal, de ahol már tételes törvények fölrúgásáról van szó, tanácsosabb a körültekintés.

Észreveszik ezt a Jobbik címeres hangadói is, akik a parlamenti »leszámolási« albizottságban ficánkoltak a Fideszesek mellett a koholt vádak gyűjtögetésében, most panaszolják, hogy »cserbenhagyják« őket.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2010. november 01. 11:54
Menj nyugdíjba! Hidd el, nem ér meg ez ennyit! a végén még lemaradsz a firkálmányaid miatt a repülőről!
Kündü
2010. október 31. 20:41
HA MÁR HUNYA MOZGALLOM: Benkő ilyen alapon engem is beköphetett volna. Igaz, hogy sohasem találkoztunk, de ez az ÁVH_nak sohasem volt akadály! S figyeltétek: a hírTV egy FELLVÉTELT MUTATOTT BE, ami kb. kora estve készüölt - és VÉGKÉPP NEM BIZONYÍT SEMMIT! 2-3 felismerhetetlen mandró mászkál egy rosszul megvilágított uccán, van aki kocsiba ül, vannak, akik EGY BUSZ MIATT NEM LÁTHATÓ helyre gyalogolnak... Nos, jogi (és bünteztőjogi!) pályafutásom 25. évében azt kell mondjam, EZ A FELVÉTEL KAMU!!! A HírTV-nek ezért oda is baszok. Ez kb. olyan, mint amikor Drazsé drámaian bejelentette, itt a szlovák muszlim fundamentalizmus, lkám, gátlástalanul robbantgatnak egy üres szántón, ÉS AKKOR BEMUTATOTT EGY HAT ÉVES VIDEÓT a bonyhádi srácok kémiai kísérletéről!!! Ez most kb. ÉPP ILYEN "bizonyíték"....
Kündü
2010. október 31. 19:53
Zsidó varchunita: ne előzd meg az eseményeket, Ferenc bohóc utcára vonul, a militáns nemzeti radikálisok meg MINDENRE KÉSZEN VÁRJÁK!! Meg a LÁMPAVAS Zrt. is.... Amúgy AZ AZ INDULAT, harag és gyűlölet MA IS LÉTEZIK. Hol is lakolsz, TIBI REBE???!
morgo1
2010. október 31. 19:12
A patkányok akkor támadnak, ha sarokba szorítják őket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!