Letartóztatva

2010. október 12. 07:31

Az iszapmaffia ügyeit helyére billenteni nemzeti sorskérdés. Ebben a küzdelemben minden jóérzésű ember Orbán Viktort támogatja.

2010. október 12. 07:31
„Tisztázzuk: mindig is akadtak, ma is akadnak, holnap is lesznek érinthetetlen emberek. A világ így működik, és csakis a vegytiszta idealisták hiszik, hogy az egyenlők között nincsenek egyenlőbbek. A baj csak az, hogy a bebetonozott magánvagyonukból kikacsingató Bakonyik és Tolnayk ellen a puszta indulat, a közfelháborodás mindeddig csak annyit számított, mint elefánt fülében a tücsökciripelés. (...)

Nem érzelmi indíttatásból, nem bosszúvágyból, még kevésbé politikai számításból állítjuk: kikutatni, leleplezni, helyére billenteni a milliárdos tolvajlásokban bűnös iszapmaffia ügyeit, elsőrangú nemzeti sorskérdés. Ebben a küzdelemben minden jóérzésű ember Orbán Viktort támogatja.

Még egy apróság a végére. Pintér Sándor belügyminiszteri kinevezését sokan ellenezték a tavasszal. Furcsállották és bírálgatták ezt a kinevezést olyanok, akik finoman szólva sem látnak a színfalak mögé. És most itt van nekünk az iszapkatasztrófa, és gondoljunk arra, hogy mondjuk egy máskülönben jó szándékú aktatologató is lehetne a belügyminiszter. Olyasvalaki, aki szakvéleményeket böngészget jövő márciusig, aki ígérni nem mer, és sem ereje, sem kedve a rendcsináláshoz. A belügyminisztert viszont Pintér Sándornak hívják, a miniszterelnököt pedig Orbán Viktornak. Egyetlen mondatuk a nyilvánosság előtt vagy a színfalak mögött többet segít a bajbajutottaknak, mint ezer tanulmány. A kormány a helyén van. Az országot felelős, komoly férfiak vezetik, nem önimádó paprikajancsik.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Best retards
2010. október 12. 14:24
El Topo: "Nemzeti Egységet nem annyira érzem, viszont itt van nekem a Nemzeti Kétség. Amíg kötelező nem lesz a Háromság" Csiii vazzeg, de ga'z! Kegyetlen Szeszelyes evszakok poen ez valahonnan a nyolcvanas evek elejerol. Asszem galvolgyi. Elokerult nehany VHS a padlasrol?
pártatlan
2010. október 12. 12:01
R80/10 Buta, suttyó, zsigeri paraszt vagy. Ennyit tudsz.... Anyád biztos büszke rád. Tudod, ők elfogultak.
advocaat
2010. október 12. 10:40
Ami Pintért illeti: '98-ban hanyatt estünk Viktor választásától Pintért illetően. Most is ment a morgás a Fideszen belül is -KÉT hónapig. Csakhogy Pintér a rendőrségen belül és még a bűnözők előtt is TEKINTÉLY, erős ember. Alkalmas ember. S ezt beláttuk.
magnamater
2010. október 12. 10:10
Középkori siratóének a tatárjárás után: "ami szép volt, veszni hagyták, ha érték volt, olcsón adták"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!