Az LMP az Ivády-ügyről

2010. október 21. 15:14

Ivády Gábor próbálja megbélyegezni korábbi pártját.

2010. október 21. 15:14

„A Lehet Más a Politika tudomásul vette, hogy Ivády Gábor kilépett az LMP frakcióból és a pártból, de sajnálattal olvastuk ezt követően adott nyilatkozatait.

Ivády Gábor ellen az elmúlt időszakban tiltott kampánytámogatás felvétele miatt fegyelmi eljárás folyt, mely első fokon kizárással, másodfokon megrovással végződött, mivel a párt etikai normáit megszegte, noha törvénysértést nem követett el. A frakció rá vonatkozó döntése előtt Ivády Gábor szerdán bejelentette: átül a függetlenek közé, és egyben kilép az LMP-ből.

Szomorúan olvastuk Ivády Gábor tegnap adott interjúit, amelyekben próbálja megbélyegezni korábbi pártját. A képviselő pontosan tudja, hogy LMP független, állampolgári önszerveződésből létrejött ökopárt, amely továbbra is elkötelezett az ökológiailag fenntartható tájgazdálkodás, a közösség- és családbarát településfejlesztés, az értékes hagyományok megőrzése és a mélyszegénység felszámolása mellett. Zöld pártként az újbaloldali és a közösségelvű konzervatív gondolatok mellett természetesen büszkén képviseljük az emberjogi liberális értékeket is.

Értetlenül állunk Ivády eszdéeszező megjegyzései előtt azért is, mert a képviselő a párt országos vezetésében és a frakcióban eltöltött ideje alatt nem keveredett érdemi közpolitikai vagy ideológiai vitába. A szerencsétlen nyilatkozatoktól függetlenül az LMP frakciója a konstruktív együttműködés jegyében továbbra is támogatni fogja Ivády Gábornak az LMP programjába illeszkedő parlamenti kezdeményezéseit.

Az LMP Országos Választmánya”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pisti, az aragorn
2010. október 21. 23:31
Lastres, Ivády akkor sem újlipótvárosi, ha a parlamenti munka miatt most Pesten van. Körmenden született, először Pápán, majd Győrben, végül Veszprémben töltötte iskolaéveit. 2001 óta él Ivádon. 2002 óta folyamatosan a polgármestere.
de karatna
2010. október 21. 21:32
Számomra ez az egész LMP olyan, mint egy politikusosdit játszó klub, _______________________________________________ Tévedsz! Ezek unatkozó, elkényeztetett a kádári nomenklatúra leszármazottainak kényelmes életét élő újlipótvárosi, ahogy ott mondják " Lipóciai", okoskodó politikusdit játszó identitászavaros utódjai!
Geczy Zsolt
2010. október 21. 21:20
Nekem 3 hónapja azt mondta egy kampányfeladatokért felelős mókus az LMP-ből, hogy ez egy ANARCHISTA, KONZERVATÍV párt, amelyben majd elválik a szar a májtól. Számomra ez az egész LMP olyan, mint egy politikusosdit játszó klub, amelybe passzióból járnak a filozófiát, meg mindenféle sok szépet tanult aranyos emberkék.
de karatna
2010. október 21. 20:39
Barátaim! Nekem az LMP-ben IVÁDY Gáborról az a "Sábesz goj", jut eszembe, akit azért tart a hitközség, hogy szombaton lekapcsolja a villanyt vagy kinyissa az ajtót, mert tudvalévő, ilyenkor egy hithű zsidó nem dolgozik, hanem örvendezik a Sabbat áldásának és elimádkozza többek között: a Sma Jisráélt ( 5 Mózes 6,5), stb, a boráldást: "baruch ata adonaj elohejnu melech ha olam bore pri hagafen " (dicsértessék öröké való Istenünk a világ király, aki a szőlőtőke gyümölcsét megteremtette) a Kenyér áldást: Baruch ata adonaj elohejnu melech ha olam hamoci lechem min há árec (dicsértessék örökké való Istenünk a világ király, aki a a kenyeret a füldből előteremti) (továbbképzési ismertető anyag -de Kartana-) Ivády Gábor ráébredt arra, hogy mi volt a szerepe és felmondott! Mit mondjak? Jól tette!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!