Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

A legvidámabb barakk

2010. október 01. 19:45

Nem kizárt, hogy egy új alkotmány kimondja, miszerint annyira klassz ez a nemzeti együttműködés, hogy nem is kell választásokat rendezni.

2010. október 01. 19:45

„Dézsávű fog el, amikor arra gondolok, mi lesz október 4-től. Attól tartok, hogy ugyanaz, ami az elmúlt 5 hónapban, csak felsőfokon. Önkényuralmi törvények (a nemzeti együttműködés nevében); aki szól, az ki van rúgva; ájtatos hazudozás és persze népmorgás. Időnként jó ebédhez szól a nóta, lesz egy kis szalonhumor, de főként a kuss. Viszont sokkal szabadabbnak fogjuk érezni magunkat, mint például Észak-Koreában, akkor meg különösen ránk tör majd a szabadság mámora, ha kitesszük a lábunkat például Ukrajnába.(...)

Ezzel az egésszel azonban van egy kis probléma, ugyanis az ilyesmi csak időleges. Nem tudjuk, meddig tart egy kétharmadosnak mondott terror, de szerintem a Fidesz alulbecsüli önmagát, mert valójában háromharmados, azaz teljes lesz. Egy darabig. Nem kizárt persze, hogy egy új alkotmány kimondja, miszerint annyira klassz ez a nemzeti együttműködés, hogy nem is kell választásokat rendezni, hiszen nincs is miből választani. De tényleg, ha mindenki, aki nem akar együttműködni, az megy előzetesbe, vagy börtönbe kerül, tehát akadályoztatás esete forog fenn, akkor mi a francot lehet bíbelődni az együttműködők közüli választással? Egyetlen kormányképes erő van, egy emberként áll mindenki egy ember mögött, egy nemzetbe tömörül az egy nép és egy hang lesz, de az aztán egyhangú!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2010. október 02. 14:27
Ha nem lennének választások nektek már amúgy is Sanyi!
martonx
2010. október 02. 13:50
Szanyi kapitány megint bepiált. Nincs ebben semmi újdonság. A különös az, hogy ő már full részegen is tud publikálni. Hiába no, az évtizedes reflexek.
MacPhisto
2010. október 02. 12:25
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Szegény hülye. Ez is az OPNI-ból szabadult...
ati27
2010. október 02. 09:27
Szanyi kapitány! Azért nem ártana elgondolkodni, miért is lett 2/3. Mert ugye olyan jól kormányoztatok 8 évig. Persze azért is a FIDESZ volt a hibás. Uténa meg a Szadesz. Kérdezném én a volt főnököd után szabadon: Mondjál az elmult 8 évből egy olyan kormányzati intézkedést, amire büszkék lehettek! Na ugye. Ezért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!