Nemcsak Tarlósnak adok tanácsot

2010. szeptember 15. 12:03

Sötétebb a kép, mint ahogy Demszkyék mondják. Tartok tőle, hogy a jelenlegi városvezetés nem is látja a bajt. Interjú.

2010. szeptember 15. 12:03
Hogyan fogadta Tarlós István felkérését egy esetleges pénzügyi tanácsadói posztra?

Először 2006 nyarán keresett meg. Tudni kell, hogy szakmai jelleggel bárkinek adok tanácsot, ingyen, bérmentve. (...)

Ha ilyen lazán kapcsolódik a várható városvezetéshez, előfordulhat, hogy rövid lesz a kapcsolatuk. A szakításhoz elég lehet egy meg nem fogadott tanács.

Demszky Gáborral azért »szakítottam«, mert az egyik helyettese, Schiffer János szabálytalanul akart kifizetni milliókat egy színháznak. Többször jeleztem a problémát Demszkynek, majd amikor átutalták a pénzt, összepakoltam. Tarlóssal is lehet véleménykülönbség, de ha felelősségem van és szabálytalanul történnek a dolgok, vele sem zárható ki a szakítás. (...)

Demszkyék szerint nincs nagy gond.

Sötétebb a kép, mint ahogy mondják. Az is kétes, rendelkezésre áll-e a most folyó fejlesztések fedezete. 

Hazudnak?

Nemcsak ködösítésről van szó. Tartok tőle, hogy a jelenlegi városvezetés nem is látja a bajt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hillcut
2010. szeptember 15. 17:20
Tarlós most mégis a segítségét kéri. Amúgy meg lehet, h olcsóbb és biztosabb volt kiszervezni, mint a városházán intézni. Igen magas ám a magyar politikai-közigazgatási korrupciós díj. Magasabb a banki ügyintézési költségeknél, az biztos.
phaidros
2010. szeptember 15. 13:29
Egyértelműen paktumpolitika, csak tudnám, mire fel? Tudnak valamit Tarlósról?
Netuddgi
2010. szeptember 15. 12:37
Én azért nem felejtem el, hogy Atkári jócskán kivette a részét a főváros tönkre tételéből is most úgy próbál csinálni, mintha semleges lenne. SZDSZ-es alpolgármester volt vagy mi a fene.
drienovác
2010. szeptember 15. 12:32
én nem csak tartok attól, hogy fogalma sincs demszkynek, mi újság a futrinka utcában, hanem tudom egy olyan felületes idióta, mint ő, arra azért ügyel, hogy a felelősséget másokra hárítsa, ehhez hozzátartozik, hogy ne is próbálja tudni, mi is a helyzet, különben nem tudna meggyőzően hazudozni róla
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!