Emléktáblát az áldozatoknak!

2010. szeptember 03. 08:16

A rádió udvarán zajlott, durva nemzet- és társadalomellenes támadásnak szeptember 20-án lesz a negyedik évfordulója.

2010. szeptember 03. 08:16
„Akkor most idézzünk fel Kormos Valéria kolléganőm kitűnő írásának segítségével néhány képet, mi is történt a Magyar Rádió udvarán, ahová a rendőrség egy szabadtéri fogdát rendezett be 2006. szeptember 18. és 21. között! (...)

Suchhal szemben a rádiósok már az első pillanattól kezdve nagyon sokat tudtak. Mangel Gyöngyi az elnökkel ellentétben például azt állította a szerdai parlamenti bizottsági ülésen, számukra nagyon kellemetlen volt, hogy a közintézménybe egy rendőri bázist rendeztek be, s kijelentette, hogy próbáltak ugyan hírt adni a rádió udvarán történtekről, de felsőbb utasításra ezt nem engedték adásba. (...) 

A rádió udvarán zajlott, durva nemzet- és társadalomellenes támadásnak szeptember 20-án lesz a negyedik évfordulója. Elérkezett az idő egy emléktábla kihelyezésére, az 1956 emlékére állított mellé. Ennek szövege pedig – arra rímelve – nagyjából ez lehetne: »50 évvel a forradalom után, 2006. szeptember 20-án és 21-én a rádió udvarára hurcolt ártatlan magyar embereket véresre verte a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök vezette MSZP–SZDSZ-es hatalom. A kínzásokról tudomást szerző rádióelnök, Such György nem vállalt szolidaritást honfitársaival, s a helyén maradt. Hirdesse ez a tábla az ártatlanul meghurcoltak emlékét és a balliberális értelmiség árulását!«”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2010. szeptember 03. 15:35
KImaradtam valamiből? 2006-ban is forradalom volt?
advocaat
2010. szeptember 03. 13:09
Na, bekapcs. a HEAVY METAL - ezt az uncsit nem lehet bírni!!!
advocaat
2010. szeptember 03. 13:05
TÁMOGATOM, de azzal a kikötéssel, hogy WASS ALBERT SZOBROT a Károlyi-szobor helyire!!!
vinetu
2010. szeptember 03. 11:36
Sok jóra ne nagyon számítsatok. A fidesz nem fogja kisöpörni ezt a söpredéket. Mint ahogy Such elvtárs is fidesz szavazatokkal lett elnök annak idején. Bezony... Ettől függetlenül azonban a 2006-os embervadászat bűnöseinek bűnhődniük kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!